Jarenlang begeleidde en onderwees Winette Hubregtse vele groepen rondom het thema Vaderhart van God op een conferentieoord in Uganda. Toen ze daar jaren geleden net was, wist ze dat God haar daar wilde hebben. Toen er echter een reeks heftige gebeurtenissen achter elkaar volgden, liep ze radeloos door de stad heen. Ze wist zelfs niet meer wie zij zelf was… Ze werd geattendeerd op een conferentie in Kenia, waar ze uitgenodigd werd om kosteloos deel te nemen. Haar tijd daar veranderde haar leven.
Tijdens deze podcast deelt Winette over haar eigen reis van trauma naar herstel, waarbij ze haar veiligheid ontdekte bij God zelf. Samen met Marije deelt Winette over het ´zijn´ bij God en niet de verdienste te halen uit geven. Het is vast herkenbaar hoe moeilijk het is om te mogen ontvangen, maar juist daar ligt genezing en herstel.
Luister de podcast om te laven aan het Vaderhart van God.
In de ADEMRUST podcast vind je 4 episodes van de Vaderhart conferentie die Winette en Marije samen organiseerden. Absoluut een aanrader om deze via jouw favoriete streamdienst te luisteren en te liken.

 

Check de website www.vanrauwnaarwow.nl voor meer informatie én het bestellen van het boek, de online training of het VIP coachtraject met Marije van den Berg.