Coaching

Soms is er niets fijner dan een moment samen met iemand optrekken in bepaalde levensseizoenen. Gewoon iemand die met je meekijkt, je aanmoedigt en je nieuwe inzichten geeft. Dát is wat wij doen, aan de hand van jouw of jullie persoonlijke 7LIFE assessment.

Wij bieden zowel coaching voor singles als voor koppels.

Wat anderen vertellen over Klare Liefdestaal

Samen met mijn man hebben we als koppel een 7LIFE scan gemaakt en een terugkoppeling gehad met Marije. Deze resultaten waren heel verhelderend, omdat we ontdekten hoe verschillend we zijn en reageren wanneer we bijvoorbeeld stress hebben. Het gaf inzicht in de veelkleurigheid van ons beiden en hoe we elkaar in onze kracht kunnen zetten en aanmoedigen! Je leert elkaar begrijpen en krijgt inzichten die je relatie en eigen leven verrijken. De manier waarop Marije met ons is gesprek ging was fijn, verhelderend. Ze had leuke opdrachten die verdieping gaven en herkenning. Een absolute aanrader voor jou als individu, maar ook als koppel!

Femke & Jason

Mijn man en ik hebben beiden een 7LIFE assessment gedaan. Dit heeft ons allereerst goed inzicht in onze eigen persoonlijkheden gegeven. Goed inzicht in jezelf helpt om te ontdekken vanuit welke intrinsieke waarden je beslissingen neemt en waarom je doet zoals je doet. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je jezelf aan een ander kan geven. In onze relatie stimuleren we elkaar altijd om de beste versie van jezelf te worden en daar hebben deze inzichten zeker aan bijgedragen. Ook het herkennen van alarmgedrag is belangrijk om van de ander te weten. Zodat je niet reageert op het gedrag zelf, maar dat je dan herkent dat er iets achter zit. Aanrader dus!

J&T