Bouw een krachtige relatie die niet stuk te krijgen is!

Creëer verbinding met dé Gespreksbox en/of de Intimeetbox
en geniet van goede gesprekken met jouw partner
die
jouw relatie sterker maken.

A good relationship starts with good communication.

– Unknown

JE HOUDT VAN DE ANDER! MAAR ELKAAR GOED BEGRIJPEN IS SOMS ZO LASTIG, WANT…

 • oude patronen uit een eerdere relatie steken steeds weer de kop op. Wat je ook probeert, je blijft er in terugvallen en het doet jullie relatie geen goed.

 • bij conflicten is het zo lastig om op een opbouwende manier het gesprek aan te gaan. Jullie gaan in de aanval, nemen de ander niet altijd serieus of komen meteen met oplossingen.

 • soms lijkt diepgang of kwetsbaarheid te missen op bepaalde vlakken, maar hoe creëer je die diepgang en kwetsbaarheid?

 • jullie blik op bepaalde belangrijke zaken is anders, maar elke keer als het ter sprake komt weten jullie niet hoe hiermee om te gaan. Het is pijnlijk en zorgt voor wrijving.

 • je merkt dat wat jij vanuit je opvoeding hebt meegekregen over intimiteit in een relatie op een negatieve manier een rol speelt in jullie relatie. Je weet niet hoe je dit kunt veranderen.

JE HOUDT VAN JE PARTNER EN WILT GRAAG INTIEM ZIJN, MAR ELKAR HIERIN VINDEN IS SOMS LASTIG, OMDAT…

 • jullie eerdere (negatieve) ervaringen met intimiteit steeds weer de kop opsteken. Het lukt maar niet om dit los te laten.

 • jullie eerdere (negatieve) ervaringen met intimiteit steeds weer de kop opsteken. Het lukt maar niet om dit los te laten.

 • je merkt dat wat je vanuit je opvoeding hebt meegekregen over intimiteit op een negatieve manier een rol speelt in jullie relatie. Je weet niet hoe je dit kunt veranderen.

 • het moeilijk is om momenten van ontspanning en rust te creëren waarin jullie samen kunnen genieten van intimiteit.

 • er altijd iets in de weg lijkt te zitten om je volledig over te geven aan elkaar. Ondanks dat jullie allebei wel het verlangen hebben om intiem te zijn.

Wat anderen vertellen

Wat een fijne gespreksbox. Ik heb al veel kletspotten en vraagspelletjes gezien maar deze vragen zijn echt vernieuwend. Er zijn 3 onderwerpen waar een aantal vragen aan zijn gekoppeld. Veel vragen kende ik nog niet en zetten je aan het denken. Mijn vriend en ik gingen een wandeling maken en hebben een uur gepraat over een kaartje. De vragen sporen aan om dieper te gaan graven i.p.v. alleen ja of nee te kunnen antwoorden. Ik raad iedereen dit spel aan om nieuwe dingen van elkaar te ontdekken (en te herontdekken).

Hannah

De vragen dagen uit en inspireren tot eerlijke gesprekken. De vragen zijn zorgvuldig samengesteld en variëren van luchtig tot diepgaand. Het heeft ons geholpen nieuwe aspecten van elkaars persoonlijkheid te ontdekken. Een aanrader voor elk koppel dat hun relatie wil verdiepen.

Tamara

Deze Gespreksbox van Klare Liefdestaal, is een super mooi cadeau om te investeren in je relatie! Het zijn waardevolle vragen, met verschillende thema’s, zoals behoeftes, communicatie en jouw verhaal. De vragen helpen om oppervlakkige gesprekken te doorbreken en dieper op bepaalde onderwerpen in te gaan. Door tijd en aandacht die je besteedt aan elkaar komt er meer diepgang in je relatie en kom je dichter bij elkaars hart. Zeer aan te raden.

Hanneke

HOE ZOU HET ZIJN ALS…

Gespreksbox

 • Jullie bewust zijn over de manier van liefhebben
  Jullie weten allebei wat jullie nodig hebben om je geliefd te voelen door de ander én op welke manier jullie het makkelijkst liefde geven.

 • Veiligheid altijd gewaarborgd wordt
  Jullie je veilig genoeg voelen om in tijden van conflict, meningsverschillen of onenigheid deze niet uit de weg te gaan. Om een manier te vinden waarbij dit geen afstand tussen jullie creëert, maar juist toenadering en jullie hierdoor samen sterker zullen staan.

 • Jullie diep verbonden zijn met elkaar
  Jij en jouw partner weten hoe je in verbinding staat met jezelf, je emoties, behoeftes en verlangens. Hierdoor kunnen jullie je diepste behoeftes met de ander delen wat zal bijdragen aan meer en een diepere verbinding met elkaar.

 • Er steeds mooiere intimiteit samen is
  Jullie intimiteit geen één hoogtepunt heeft maar door de jaren heen alleen maar mooier wordt. Dit omdat jullie elkaar steeds beter en beter leren kennen, bespreekt wat je wel en niet fijn vindt en er veiligheid is om hierin grenzen aan te geven.  En door dit alles jullie alleen maar meer naar elkaar toe blijven groeien en jullie intimiteit mooier en mooier wordt.

Intimeetbox

 • Jullie intimiteit altijd vanuit een veilige basis plaatsvindt
  Door de fijne en kwetsbare gesprekken krijg je beide zicht op de impact van een veilige basis in jullie relatie. Juist deze openheid zorgt voor een enorme verrijking van jullie intimiteit.

 • Jullie je veilig voelen bij elkaar om grenzen aan te geven
  Je voelt je comfortabel genoeg om jouw behoeftes te communiceren met jouw partner, zonder enige onnodige druk of verwachtingen op de ander te leggen. Maar om op zo’n manier hiermee om te kunnen gaan dat dit jullie intimiteit stimuleert en voor meer toenadering zorgt. 

 • Er geen taboe of spanning rondom het gesprek seksualiteit hangt
  Jullie voelen je veilig genoeg om in tijden van verschil in behoeftes, verlangens of omstandigheden het gesprek rondom intimiteit en seks aan te gaan. 

 • Jullie diep verbonden zijn met elkaar
  Intimiteit is het kwetsbaarste wat er dan ook maar is, juist wanneer lichamelijke intimiteit samen komt met emotionele en geestelijke kwetsbaarheid ontstaat er enorm veel verdieping. Op alle fronten van jullie relatie. 

WAAROM DE GESPREKSBOX PERFECT VOOR JULLIE RELATIE IS:

Klare Liefdestaal gespreksbox
 • Je weet op welke manier jouw partner zich het meest geliefd voelt

 • Je ontdekt hoe je de ander ruimte kan geven voor zijn eigen proces

 • Jullie weten op de juiste manier met conflicten om te gaan

 • Je hebt een plan voor hoe je keuzes kan maken die overeenkomen met de dingen die jullie belangrijk vinden in het leven. Wat ervoor zal zorgen dat belangrijke dingen de juiste plek krijgen in jullie relatie en leven

 • Er is meer verbinding met jezelf wat resulteert in meer verbondenheid met elkaar, zodat je jezelf geliefd en gekend weet

WAAROM DE INTIMEETBOX PERFECT VOOR JULLIE RELATIE IS:

Klare Liefdestaal Intimeetbox
 • Jullie weten op het juiste moment houtjes op jullie liefdesvuur te gooien. 

 • Jullie voelen je beiden op emotioneel en lichamelijk gebied veilig bij de ander.

 • Jullie hebben eerdere (negatieve) intimiteit ervaringen een plek kunnen geven en laten rusten. Dit beïnvloedt niet langer jullie intimiteit. 

 • In tijden van stress lukt het jullie om dit te reduceren en deze in te ruilen voor momenten van ontspanning wat kan zorgen voor fijne intimiteit en seks.

 • Jullie weten op de juiste manier met het verschil in verlangen op het gebied van intimiteit om te gaan.

Wat anderen vertellen

Liefs van Esther

Wauw!! Het ontvangen van de gespreksbox was al een feestje. Wat ziet het er goed uit. Echt helemaal zoals ik Marije ervaar: de puntjes op de i, met heel veel zorg en vooral ontzettend veel liefde heeft ze deze box gemaakt. Maar dan de inhoud! Ik houd enorm van dit soort kaarten en heb ook wat andere soorten in mijn huis liggen om met mijn twee mannen zo af en toe eens door te nemen. Maar deze box overstijgt ze allemaal. Wat is hier over nagedacht, wat een goede vragen en wat gaat dit nog meer verbinding geven aan hen die deze box aanschaffen. Echt een aanrader. Ik ben al enthousiast en vind dit een absolute must have in elke relatie, in elk huwelijk. Want met deze box wordt er verdieping gegeven aan de communicatie tussen jou en je partner. En dat gaat je zoveel moois brengen voor de lange termijn. Liefs, Esther

Esther, Liefs van Esther

Mooie set kaarten met leuke en verrassende vragen om luchtige maar ook diepgaande gesprekken te hebben. Mooie manier om elkaar beter te leren kennen. Leuke kaarten om met zijn tweeën een gesprek aan te gaan over onderwerpen waar je anders misschien moeilijk over praat of waar je nog niks van weet. Makkelijk erbij te pakken.

Lisanne

Leuk om zo met je partner gesprek aan te gaan, brengt verdieping! Zeker aan te raden.

Elco

Gespreksbox

Klare Liefdestaal gespreksbox

30 kaartjes vól met leuke, gekke, intieme en vooral hele fundamentele vragen die jullie relatie sterker dan ooit tevoren zullen maken.

Van 19,95 nu voor 14,95 euro
 • BONUS: exclusieve cadeautjes voor jullie om nog meer diepgang in jullie relatie te creëren

Klare Liefdestaal gespreksbox

Intimeetbox

Klare Liefdestaal Intimeetbox

30 kaartjes vól met leuke, gekke, intieme en vooral hele fundamentele vragen die jullie intimiteit fijner dan ooit tevoren zullen maken.

Van 19,95 nu voor 14,95 euro
 • BONUS: exclusieve cadeautjes voor jullie om nog meer diepgang in jullie relatie te creëren

Klare Liefdestaal Intimeetbox

Combideal Gespreksbox + Intimeetbox

Gespreksbox Intimeetbox klare liefdestaal

2 x 30 kaartjes vól met leuke, gekke, intieme en vooral hele fundamentele vragen die jullie relatie en intimiteit sterker dan ooit tevoren zullen maken.

Van 29,90 nu voor 24,90 euro
 • BONUS: exclusieve cadeautjes voor jullie om nog meer diepgang in jullie relatie te creëren