Boost de Liefde

Ontdek jouw eigen kracht en versterk elkaar!

7LIFE is hét assessment waarbij je de kracht van jullie samen ontdekt!

Verliefdheid maakt blind, maar liefde opent de ogen

– Maureen Altorf

7LIFE Partner Assessment

Ontdek jouw eigen kracht en versterk elkaar!

7LIFE is hét assessment waarbij je de kracht van jullie samen ontdekt!

Het is en blijft een bijzonder fenomeen. Je ontmoet elkaar, er vliegt een vonk (of zoiets) over en je gaat samen de uitdaging aan om twee levens samen te voegen in een huwelijk. Beiden met je eigenaardigheden, maar die eigenNAARDIGHEDEN passeren ook regelmatig de revúe. Hoe kun je zó anders zijn, maar samen toch een fantastisch koppel vormen? Hoe vind je elkaar in het maken van plannen? Hoe ga je om met conflicten of wat zijn juist de behoeftes van elk van jullie?

Aan de hand van het 7LIFE assessment gaat er een wereld van (h)erkenning voor jullie open. Je ontdekt jouw eigen en elkaars kracht, behoeftes en vanzelfsprekendheden. Je ontdekt waarom de ander verwachtingen van jou heeft en hoe jij de ander kunt versterken. Bovendien ontdek je hoe je conflicten kunt voorkomen of kunt herstellen om samen nóg sterker te staan. Kortom: hét fundament dat jullie relatie nodig heeft om het te verdiepen en vooral te versterken.

Meld je nu aan om jullie liefde te boosten!

Meld je nu aan voor jullie 7LIFE assessment

Herken je dit?

 • Jullie leven samen vind je heerlijk. Alleen loopt het weleens stroef, bijvoorbeeld wanneer jouw partner weer eens wat samen wil doen terwijl jij toch echt tijd voor jezelf nodig hebt.

 • Jouw partner houdt van actie en avontuur, jij vindt het heerlijk om een stabiel leven te leiden met niet teveel veranderingen. Dit leidt helaas tot frustraties of zelfs conflicten. Waarom begrijpt de ander mij niet gewoon?
 • Jij voelt altijd alles haarfijn aan. Je hoeft maar het idee te hebben dat je nodig bent en je zit al in de actiestand. Jouw partner lijkt echter niets aan te voelen, waardoor jij regelmatig zelf aan moet geven waar jij behoefte aan hebt. Je merkt dat dit je kan irriteren of verdrietig maakt.
 • Af en toe hebben jullie samen een conflict, waarbij jullie niet de vinger kunnen krijgen op de werkelijke oorzaak hiervan. Waarom is het conflict eigenlijk ontstaan én wat kunnen jullie er nu van leren?
 • Wanneer er veranderingen op stapel staan, ligt de een ’s nachts wakker en piekert zich suf, terwijl de ander heerlijk ligt te slapen zonder dat iets hem of haar deert. Hoe vind je elkaar hier in?
 • Jullie lijken soms wel te verschillen als dag en nacht. Dat geeft niet, maar conflicten worden soms súper lastig. De ander lijkt jou maar niet te begrijpen. En hoe graag jij ook wil, je snapt ook niet zoveel van waar die ander nou vandaan komt.
 • Als er een conflict is, willen jullie het zo goed mogelijk uitpraten. Alleen voor je het weet, lopen de emoties hoog op en gaat het toch weer de verkeerde kant op. Hoe kunnen jullie nou goed een gesprek voeren dat ook opbouwend is?
 • Je wil wel uitleggen hoe jij je voelt, maar je kan de woorden maar niet vinden. Zelf snap je er eigenlijk ook niet zoveel van. Het werkt frustrerend en jij blijft maar dat niet uit te leggen gevoel houden.

Hoe zou het zijn als…

 • Jullie als geliefden allebei ontdekken wat jij zelf, maar ook wat de ander te bieden heeft in de liefde. Je ontdekt jouw communicatiestijl, jouw behoeftes en vanzelfsprekendheden.

 • Je ontdekt hoe je omgaat met conflicten, stress en veranderingen.

 • Je leert elkaars krachten te waarderen én in te zetten, zodat je samen nog sterker staat.

 • Je leert ook hoe je elkaar kunt benaderen in uitdagende tijden, waarbij je de ander de ruimte kunt geven die nodig is om tot een beslissing te komen. De een maakt nu eenmaal sneller beslissingen dan de ander.

Marije

Over mij

Ik ben Marije van den Berg, trainer en coach. Al jaren zet ik mij in voor sterke relaties. Op mijn 21e begon ik met het geven van trainingen bij jeugdgroepen over liefde, relaties en trouw. Kort daarna startte ik Stichting BUtogether, waar ik onder andere evenementen organiseerde voor verliefde, verloofde en getrouwde stellen. In 2016 publiceerde ik het boek BEMIN en in 2017 JOY om jonge vrouwen te inspireren op het gebied van de liefde. Kortom, Klare Liefdestaal reist eigenlijk al mijn hele volwassen leven met mij mee.

Na een lange tijd single geweest te zijn, ontmoette ik de liefde van mijn leven. We zijn zó anders, maar zó perfect samen. Waar ik enorm snel ben, is hij de wijsheid zelve. Ik met al mijn ideeën en hij met zijn support. Hij is mijn grootste fan en ik de zijne.

Voordat wij een relatie kregen, was ik al 7LIFE trainer. Nadat wij beiden een 7LIFE assessment hadden gedaan, was de terugkoppeling een feest. Onze diversiteit werd zo zichtbaar en de verschillen werden duidelijk in de kwaliteiten die we beiden hebben. Wij mogen elkaar aanvullen en versterken. We dagen elkaar uit en motiveren elkaar juist vanuit onze eigenheid. Door het 7LIFE assessment weten we hoe we dat kunnen doen.

Wij staan samen sterk en dat wensen wij ieder stel! Want een sterke communicatie zorgt voor een fijne relatie, prettige seksualiteit en goede harmonie in huis. Het is de basis voor een fantastisch leven samen, met zijn ups-and-downs, de conflicten en de goedmakers, maar altijd vanuit het voornemen elkaar trouw te zijn. Wat het leven ook brengt.

Wat kan een het Boost de Liefde traject jullie opleveren?

 • Je voelt jezelf gekend en je mag de ander écht kennen
 • Je hebt een gezond beeld van jezelf én de ander
 • Je bent zelfbewust en bent je ervan bewust wat dat betekent voor de ander
 • Je ontdekt wat jij te bieden hebt aan de ander en wat je (reëel) van de ander kunt verwachten
 • Je weet waar jullie krachten en de uitdagingen liggen
 • Je kunt op een gezonde manier voor jezelf en voor de ander zorgen
 • Je weet hoe je opmerkingen of non-verbaal gedrag moet interpreteren en je ontdekt hoe je er het beste op kunt reageren
 • Je kunt gevraagde of ongevraagde feedback op een goede manier vertalen, zodat het je verder helpt in jouw groei en ontwikkeling
 • Je weet hoe jij omgaat met conflicten en wat je nodig hebt in situaties van disharmonie
 • Je ontdekt jouw alarmgedrag in tijden van stress, maar ook dat van een ander
 • Je leert de (on)uitgesproken behoeftes van de ander kennen
 • Je bent zichtbaar op een manier die bij jou past of je ontdekt op welk vlak je nog meer zichtbaar zou mogen zijn
 • Je weet hoe je oplaadt én wat je enorm veel energie kost
 • Je ontdekt hoe jullie beiden omgaan met geld
 • Je hebt zicht op elkaars drijfveren
 • Je ontdekt hoe jullie als stel van betekenis kunnen zijn voor jullie omgeving

Het zal jullie relatie nog mooier maken dan het is. Waar het nu nog piept en kraakt, zal het gesmeerd worden en kunnen jullie vooral genieten van elkaar.

Wat kun je verwachten?

 

Na je aanmelding krijgen jullie beiden per mail een inlogcode toegestuurd voor jullie eigen 7LIFE assessment. Het invullen van een assessment duurt ongeveer 1 à 2 uur, waarbij je tussendoor kunt stoppen om het vervolgens later verder af te ronden. Tevens wordt er telefonisch of per mail een afspraak ingepland voor jullie terugkoppeling. Dit gesprek duurt 75 minuten en vindt plaats in de praktijk van de coach of een met de coach afgestemde locatie.
Na de terugkoppeling krijgen jullie je 7LIFE rapport per mail toegezonden. Daarbij is er ook een visual beschikbaar waarin jullie beider profielen getoond worden.

Je krijgt tools in handen om een gezamenlijke visie te ontwikkelen en een communicatiestrategie te bedenken om jullie relatie duurzaam te versterken. Door elkaar op deze manier beter te leren kennen, versterken jullie de emotionele verbinding. De belangrijkste voorwaarde voor een duurzame relatie!

Je leert elkaar op een andere manier lief te hebben door te ontdekken op welke manier de ander liefde geeft én ontvangt. Je ontdekt hoe je samen communiceert en hoe je jezelf verbindt met én zonder woorden. Je krijgt meer respect voor de ander en daarmee bouw je aan jullie vertrouwen in elkaar. Door de liefde te boosten, groei je nog meer naar elkaar toe. Jullie ontvangen visie voor de toekomst samen. Jullie relatie verdiept en versterkt zich waardoor het alleen maar nog beter wordt.

Aanbod

7LIFE partner assessment

Met jullie 7LIFE assessments gaat er een wereld voor jullie open!

Investering 600 euro in plaats van 650 euro.

 • 2 x 7LIFE assessments, dit is een uitgebreid professioneel assessment waarbij door heel specifieke vragen duidelijk wordt welke voorkeurstijlen jij hebt en hoe deze zich tot elkaar verhouden.

 • 1 x sessie van 120 minuten, waarin we jullie resultaat bespreken en vooral samen bedenken wat dit voor jullie betekent en hoe jullie dit nog bewuster in kunnen zetten om jullie relatie te versterken.

 • Bonus: Boek Communicatiekracht – Maroesja van der Pols

Coachtraject BOOST de liefde

Geef jullie relatie een boost om nóg meer van de liefde te genieten!

Ter waarde van 1515 euro. Nu met introductiekorting:

Jullie investering wordt slechts 1449 euro.

 • 2 x 7LIFE assessments, dit is een uitgebreid professioneel assessment waarbij door heel specifieke vragen duidelijk wordt welke voorkeurstijlen jij hebt en hoe deze zich tot elkaar verhouden.

 • 2 x 360 Graden Scans, krijg inzicht in elkaar door voor elkaar een 360 graden scan in te vullen.

 • 2 x Money Habit Scans, discussie rondom financiën staat in de scheidingsredenen top 3, daarom is dat absoluut reden tot gesprek. Dat doen we door middel van de Money Habit Scan, die aan 7LIFE gerelateerd is.

 • 1 x Stress- en alarm gedrag tool, door middel van deze tool ontdekken we stress- en alarm gedrag in diverse stadia van stress én de behoefte(s) die je op die momenten hebt.

 • 4 x coachgesprekken van 90 minuten, waarin we in gesprek gaan over jullie communicatie, conflicthantering, financiën, stress- en alarmgedrag en een thema naar keuze.

 • Bonus: Boek Communicatiekracht – Maroesja van der Pols

De prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren. Wil je het 7LIFE declareren bij je werkgever? Stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever die ze kunnen accorderen. Voor bedrijven zijn de bovenstaande prijzen exclusief BTW.

Wil je eerst vrijblijvend overleggen?

Dat snap ik helemaal! Ik kijk ernaar uit je te spreken, mail me of plan een belafspraak met me in zodat we vrijblijvend kunnen bespreken of het 7LIFE assessment aansluit bij jou!

Wat anderen vertellen over Klare Liefdestaal

Samen met mijn man hebben we als koppel een 7LIFE scan gemaakt en een terugkoppeling gehad met Marije. Deze resultaten waren heel verhelderend, omdat we ontdekten hoe verschillend we zijn en reageren wanneer we bijvoorbeeld stress hebben. Het gaf inzicht in de veelkleurigheid van ons beiden en hoe we elkaar in onze kracht kunnen zetten en aanmoedigen! Je leert elkaar begrijpen en krijgt inzichten die je relatie en eigen leven verrijken. De manier waarop Marije met ons is gesprek ging was fijn, verhelderend. Ze had leuke opdrachten die verdieping gaven en herkenning. Een absolute aanrader voor jou als individu, maar ook als koppel!

Femke & Jason

Mijn man en ik hebben beiden een 7LIFE assessment gedaan. Dit heeft ons allereerst goed inzicht in onze eigen persoonlijkheden gegeven. Goed inzicht in jezelf helpt om te ontdekken vanuit welke intrinsieke waarden je beslissingen neemt en waarom je doet zoals je doet. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je jezelf aan een ander kan geven. In onze relatie stimuleren we elkaar altijd om de beste versie van jezelf te worden en daar hebben deze inzichten zeker aan bijgedragen. Ook het herkennen van alarmgedrag is belangrijk om van de ander te weten. Zodat je niet reageert op het gedrag zelf, maar dat je dan herkent dat er iets achter zit. Aanrader dus!

J&T

Ik heb nog wat vragen

Mochten jullie na het 7LIFE assessment behoefte hebben aan meer verdieping, dan kan dat zeker! Mochten jullie er na het eerste gesprek toch voor kiezen om meer gesprekken af te nemen, dan is dat mogelijk. Stem dit af met jouw coach. Wij zijn er graag voor jullie!” open=”no” title_color=”var(–awb-custom16)” content_color=”#020202″ fusion_font_variant_title_font=”400″ fusion_font_family_title_font=”Montserrat”]

Mochten jullie na het 7LIFE assessment behoefte hebben aan meer verdieping, dan kan dat zeker! Mochten jullie er na het eerste gesprek toch voor kiezen om meer gesprekken af te nemen, dan is dat mogelijk. Stem dit af met jouw coach. Wij zijn er graag voor jullie!

Marije coacht voor nu de meeste koppels. Mocht je behoefte hebben aan een coach bij jou in de buurt, dan kun je Marije vragen naar de mogelijkheden. De coaching vindt plaats in de coachpraktijk in Hardinxveld-Giessendam, online via Teams of in overleg op een andere (wandel)locatie. Hier worden reiskosten à € 0,28 per kilometer voor doorberekend.

Na aanschaf van het assessment ontvangen jullie binnen 3 werkdagen jullie allebei een unieke inlogcode voor het maken van de 7LIFE assessments. Vervolgens log je in op de website van het 7LIFE assessment en start je met het invullen van het assessment. Het invullen van het assessment kost je 1 à 2 uur, waarbij je tussendoor kunt stoppen om later weer verder te gaan. Het is van belang dat je het assessment alleen invult, de 360 graden scan vult de ander namelijk voor jou in. Na de meerkeuze vragen eindig je met een tiental open vragen.
In overleg met jullie wordt de terugkoppeling van het assessment ingepland. Deze terugkoppeling duurt 90 minuten. Dan krijgen jullie tevens de bonus overhandigd, namelijk het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols. Maroesja is de ontwikkelaar van het 7LIFE assessment. Na de terugkoppeling ontvangen jullie beiden de 7LIFE assessments per mail én daarbij een overzicht van jullie beider rapporten in één overzicht.

Na het ontvangen van de toegangscode voor jouw 7LIFE assessment heb je alle tijd om het assessment in te vullen. Je kunt zelfs het invullen onderbreken om het vervolgens later weer verder op te pakken. Het is – gezien de voorbereiding van de coach – van belang dat jullie het assessment uiterlijk 2 werkdagen voor de terugkoppeling volledig ingevuld hebben.

Het 7LIFE assessment voor jullie als koppel bedraagt een investering van € 400,00. De prijzen van Klare Liefdestaal zijn inclusief 21% BTW voor particulieren. Wil je het 7LIFE declareren bij je werkgever? Stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever die ze kunnen accorderen. Voor bedrijven zijn de genoemde prijzen exclusief BTW.

Veel van onze klanten gebruiken hun loopbaan- of ontwikkelingsbudget voor onze coaching en/of trainingen. Ben jij benieuwd of dit ook mogelijk is bij jouw werkgever? Neem dan contact op met jouw manager of met de afdeling P&O van jouw werkgever. Natuurlijk kun je altijd eerst contact opnemen met mij, stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever. Dat kan via mijn labels Marije van den Berg of de Bureau Delight (specifiek voor vrouwen).