Coaching voor singles

Wil jij ontdekken welke impact jij van nature hebt?

7LIFE is hét assessment waarbij de uniciteit van jou als individu centraal staat.

Jezelf écht leren kennen is het begin van een levenslange liefdesrelatie

– Marije van den Berg

In onze maatschappij lijkt het weleens alsof je pas echt iemand bent wanneer je een relatie hebt. Het tegendeel is waar! Jij hebt als persoon een rijk palet aan mogelijkheden waar jij zelf van mag genieten en trots op mag zijn. Bovendien mag je vanuit wie jij bent van betekenis zijn voor de mensen om je heen, jouw familie, op je werk, bij jouw verenigingsleven of in jouw kerk.

Aan de hand van het 7LIFE assessment ontdek jij jouw kracht, jouw behoeftes en vanzelfsprekendheden. Met de terugkoppeling van jouw 7LIFE assessment gaat er een wereld van (h)erkenning voor jou open. Mocht je openstaan voor een relatie, dan ontdek je hoe jij van nature overkomt op een ander en wat de impact daarvan is bij een eerste ontmoeting. Bovendien ontdek jij jouw communicatiestijl. Een verademing wanneer je beseft dat communicatie het fundament is van elke (liefdes)relatie. Dátgene wat juist wel of niet gezegd wordt, is vaak zó cruciaal.

Meld je nu aan om ook een uniek inzicht te krijgen in jezelf!

Meld je nu aan voor jouw 7LIFE assessment

Herken je dit?

 • Je vindt jouw single leven heel leuk en je kunt genieten van de vrijheid en de mogelijkheden. Maar als je eerlijk bent zou je ook heel graag een leuke partner willen ontmoeten.

 • Ergens heb je het idee dat jouw leven pas begint wanneer jij een duurzame relatie hebt. Je staat op dit moment voor jouw gevoel in de wachtstand.

 • Je vindt het soms lastig dat anderen zo druk lijken te zijn met zichzelf (en hun relatie) dat er nog weinig aan jou gedacht wordt en dat jij steeds zelf aan de bel moet trekken als je even niet zo lekker in je vel zit.

 • Met verdriet kijk jij terug op een relatie die stukgelopen is. Waarom is het eigenlijk mis gelopen én wat kun jij er nu van leren?
 • Je merkt dat je ’s nachts wakker ligt op het moment dat jouw leven in een veranderingsproces komt. Je piekert over hoe het allemaal zal gaan. Het benauwt je en het kan zelfs zo zijn dat je de verandering tegenhoudt, terwijl je dat eigenlijk helemaal niet wilt.

 • Wanneer je gaat daten ga jij super snel en weet je wat je wilt, maar de ander lijkt het maar niet te weten. Of gaat de ander voor jouw gevoel heel snel en jij voelt je overweldigd door het tempo.

 • Jij merkt dat jij juist opbloeit van wat reuring in het leven, jouw hoofd staat nooit stil. Altijd weer die ideeën: jij hebt inmiddels een plank vol aan dromen die je ooit zou willen najagen. Wat heb jij nu nodig om in beweging te komen?

 • Jij en eerdere dates zijn zo verschillend… hoe komen jullie op een goede manier bij elkaar? Hoe kun je dat bij een volgende date anders aanpakken?
 • Als er maar een conflict dreigt, merk je dat jij dat wilt vermijden. Zonder dat je het wilt, laat je over je heenlopen en vind je het gewoon zo moeilijk jouw grenzen aan te geven.
 • Jij gaat vol in op het conflict. Dan weet je precies waar jullie staan en wat je aan elkaar hebt. De ander deinst hierdoor terug en wordt bijna bang van jou.

Hoe zou het zijn als…

 • Hoe zou het zijn als jij nu juíst in jouw single leven een stevig basis fundament legt. Zodat je niet alleen van jouw leven op dit moment volop kan genieten en zien wat jij daarin te bieden hebt. Maar ook voor jouw date leven en eventuele relatie. Dan ligt dat fundament al en zal je merken hoeveel makkelijker het gaat om keuzes te maken die je dichter bij elkaar brengen, om elkaar te vinden en elkaar te versterken.

 • Je ontdekt dat jouw leven zoveel moois te bieden heeft en krijgt praktische tools in handen om volop in het leven te staan als single. Je ontdekt hoe jij jezelf en jouw behoeftes goed uit kunt drukken, zowel op jouw werk als in jouw privé relaties. Heb jij een visie, behoefte aan avontuur of juist een stressvrije omgeving? Je voelt je niet tot last wanneer je het contact met anderen opzoekt, maar je weet wat jij te bieden hebt. Omdat jij weet met welke bril jij naar de wereld kijkt en op welke momenten jij ‘aan’ of juist ‘uit’ gaat, kun je jezelf zowel in gesprekken als in conflicten uitdrukken. Ook als dat spannend voor je is. Je kunt op een gezonde manier jouw grens aangeven en bewaken. Jij zal sterker in het leven staan, als single en wellicht in de toekomst met een partner.

Marije

Over mij

Ik ben Marije, trainer en coach. Al jaren zet ik mij in voor gezonde individuen en relaties. Als single schreef ik het boek BEMIN om jonge vrouwen die verliefd of verloofd zijn te helpen een gezonde relatie op te bouwen. Na een lange relatie in mijn tienerjaren en een korte relatie daarna ben ik 12 jaar als single door het leven gegaan. Vervolgens had ik een korte relatie in 2017 en een langere relatie in 2018 en ontmoette ik in 2019 de liefde van mijn leven. Mijn jaren als single hebben mij veel inzicht gegeven in mezelf, het leven als alleen gaande en beide kanten van de medaille. Ik genoot heerlijk van de vrijheid, waardoor ik onder andere diverse winters in Zwitserland werkte. Anderzijds vond ik het lastig dat men er veelal vanuit ging dat ik mezelf wel redde, terwijl ik regelmatig verlangde naar iemand die zei: ‘Marije, ga lekker zitten, ik maak een bakkie thee voor je en ben benieuwd naar jouw verhaal…’

Met mijn werk sta ik regelmatig op het podium en geef ik leiding aan diverse teams, waardoor men vaak slechts een klein deel van mijn persoonlijkheid ziet. Namelijk de directe kant, door sommigen omschreven als ‘pittig’. Dat is echter niet de volledige Marije. Naast mijn ondernemende kant, heb ik namelijk ook een zorgzame, lieve kant die mijn directe omgeving veel meer ontmoet dan wanneer ik in functie ben.

Jaren geleden kwam ik in aanraking met 7LIFE. Aanleiding was een assessment rondom de samenwerking met een compagnon. Het assessment gaf een rijk inzicht in onze persoonlijkheden, communicatie en behoeftes, zodat het ‘licht aanging’. Sindsdien wist ik: hier wil ik wat mee gaan doen! Zo ben ik met 7LIFE als uitgangspunt gaan werken. Het moment dat mijn coachees mij aankijken en zeggen: ‘Ja, hoe jij dit omschrijft is zó herkenbaar!’ is steeds weer een feest. De coachgesprekken en -trajecten geven zo ontzettend veel inzicht dat levens, relaties en carrières steeds sterker worden.

Het heeft mijn passie om mensen in hun kracht zetten en het brede spectrum van zichzelf te ontdekken. Jij bent namelijk uniek. Je bent niet in een vakje te plaatsen. Bij het 7LIFE assessment word je niet in een hokje gezet, juist omdat er tijdens de terugkoppeling gekeken wordt naar de samenhang van de 7 verschillende stijlen. Die is bij iedereen anders. Ik kijk uit naar jouw terugkoppeling en daarmee jouw blik van verwondering op het moment dat jij zoveel meer over jezelf ontdekt.

Wat kan een 7LIFE assessment jou opleveren?

 • Je voelt je gekend
 • Je hebt een gezond zelfbeeld
 • Je bent zelfbewust
 • Je ontdekt wat jij te bieden hebt aan de mensen om je heen, als single of in een toekomstige relatie
 • Je weet waar je krachten en je uitdagingen liggen
 • Je hebt ontdekt dat je nog meer potentie hebt, en hoe je dat tot ontwikkeling kunt brengen
 • Je vergelijkt jezelf niet meer met anderen, omdat je jouw uniciteit ontdekt
 • Je kunt op een gezonde manier voor jezelf zorgen
 • Je kunt gevraagde of ongevraagde feedback op een goede manier vertalen, zodat het je verder helpt in je groei en ontwikkeling
 • Je snapt waarom je met sommige mensen graag samenwerkt en met anderen wat minder makkelijk
 • Je weet hoe jij omgaat met conflicten en wat je nodig hebt in situaties van disharmonie / tijden van stress
 • Je bent zichtbaar op een manier die bij jou past
 • Je hebt inzicht in je alarmgedrag bij stress
 • Je weet hoe je oplaadt én wat je enorm veel energie kost
 • Je weet op wat voor manier je leert
 • Je hebt zicht op je drijfveren

Al deze punten zorgen ervoor dat jij een sterk, stabiel fundament hebt waarin jij niet alleen jezelf door en door kent, maar ook precies weet wat jij te bieden hebt nu én in een relatie. In beide gevallen wordt het hierdoor zoveel makkelijker om de juiste keuzes te maken.

Wat kun je verwachten?

 

Na je aanmelding krijg je per mail een inlogcode toegestuurd voor jouw 7LIFE assessment. Het invullen van een assessment duurt ongeveer 1 à 2 uur, waarbij je tussendoor kunt stoppen om het vervolgens later verder af te ronden. Tevens wordt er telefonisch of per mail een afspraak ingepland voor jouw terugkoppeling. Dit gesprek duurt 75 minuten en vindt plaats in de praktijk van de coach of een met de coach afgestemde locatie.

Na de terugkoppeling krijg je jouw 7LIFE rapport per mail toegezonden.

Door het 7LIFE assessment krijg je inzicht in jouw vanzelfsprekendheden en snap je meteen waarom bepaalde dingen zo belangrijk zijn voor jou en voor andere mensen helemaal niet. Dat creëert meer begrip en daarmee een bewuste keuzemogelijkheid in communicatie, daten en het opbouwen van een duurzame relatie. Je kunt zowel jouw eigen uniciteit als die van de ander zien en waarderen. Je ontdekt hoe juist de verschillende levensbenadering versterkend kan zijn in jouw leven. Door het assessment zie je precies wanneer jij in jouw kracht staat en krijg je ook inzicht in jouw uitdagingen. Door het inzicht in niet alleen jouw eerste voorkeurstijl, maar juist door de samenhang van de verschillende 7LIFE stijlen word jij je bewust van bepaalde innerlijke conflicten en/of uitdagingen en hoe je hiermee om kunt gaan.

Aanbod

7LIFE assessment

Met jouw 7LIFE assessment gaat er een wereld voor jou open!

Investering

€ 400,00

 • 1 x 7LIFE assessment, dit is een uitgebreid professioneel assessment waarbij door heel specifieke vragen duidelijk wordt welke voorkeurstijlen jij hebt en hoe deze zich tot elkaar verhouden.

 • 1 x sessie van 90 minuten, waarin we het resultaat bespreken en vooral samen bedenken wat dit voor jou betekent en hoe je dit nog bewuster kunt inzetten.

 • Bonus: Boek Communicatiekracht – Maroesja van der Pols

Coachtraject

Met jouw 7LIFE assessment gaat er een wereld voor jou open!

Investering

800 euro i.p.v. 840 euro

 • 1 x 7LIFE assessment: dit is een uitgebreid professioneel assessment waarbij door heel specifieke vragen duidelijk wordt welke voorkeurstijlen jij hebt en hoe deze zich tot elkaar verhouden.

 • 1 x sessie van 90 minuten, waarin we het 7LIFE assessment bespreken en vooral samen bedenken wat dit voor jou betekent en hoe je dit nog bewuster kunt inzetten.

 • 4 x coachgesprekken van 75 minuten, waarin we in gesprek gaan over de thema’s die voor jou relevant zijn. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met het verlangen naar een relatie en hoe je dat aan gaat pakken of het herstel brengen in eerdere teleurstellingen.

 • Bonus: Boek Communicatiekracht – Maroesja van der Pols

Elk volgend coachgesprek is 110 euro per gesprek van 75 minuten.

De prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren. Wil je het 7LIFE declareren bij je werkgever? Stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever die ze kunnen accorderen. Voor bedrijven zijn de bovenstaande prijzen exclusief BTW.

Wil je eerst vrijblijvend overleggen?

Dat snap ik helemaal! Ik kijk ernaar uit je te spreken, mail me of plan een belafspraak met me in zodat we vrijblijvend kunnen bespreken of het 7LIFE assessment aansluit bij jou!

Wat anderen vertellen over Klare Liefdestaal

Samen met mijn man hebben we als koppel een 7LIFE scan gemaakt en een terugkoppeling gehad met Marije. Deze resultaten waren heel verhelderend, omdat we ontdekten hoe verschillend we zijn en reageren wanneer we bijvoorbeeld stress hebben. Het gaf inzicht in de veelkleurigheid van ons beiden en hoe we elkaar in onze kracht kunnen zetten en aanmoedigen! Je leert elkaar begrijpen en krijgt inzichten die je relatie en eigen leven verrijken. De manier waarop Marije met ons is gesprek ging was fijn, verhelderend. Ze had leuke opdrachten die verdieping gaven en herkenning. Een absolute aanrader voor jou als individu, maar ook als koppel!

Femke & Jason

Mijn man en ik hebben beiden een 7LIFE assessment gedaan. Dit heeft ons allereerst goed inzicht in onze eigen persoonlijkheden gegeven. Goed inzicht in jezelf helpt om te ontdekken vanuit welke intrinsieke waarden je beslissingen neemt en waarom je doet zoals je doet. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je jezelf aan een ander kan geven. In onze relatie stimuleren we elkaar altijd om de beste versie van jezelf te worden en daar hebben deze inzichten zeker aan bijgedragen. Ook het herkennen van alarmgedrag is belangrijk om van de ander te weten. Zodat je niet reageert op het gedrag zelf, maar dat je dan herkent dat er iets achter zit. Aanrader dus!

J&T

Ik heb nog wat vragen

Mocht je na het 7LIFE assessment behoefte hebben aan meer verdieping, dan kan dat zeker! Mocht je er na het eerste gesprek toch voor kiezen om meer gesprekken af te nemen, dan is dat mogelijk.  De eerder gemaakte kosten zullen dan van het totaalbedrag afgehaald worden of je kunt ervoor kiezen per sessie te betalen. Stem dit af met jouw coach. Wij zijn er graag voor jou!

Marije coacht voor nu de meeste coachees. Mocht je behoefte hebben aan een coach bij jou in de buurt, dan kun je Marije vragen naar de mogelijkheden. De coaching vindt plaats in de coachpraktijk in Hardinxveld-Giessendam, online via Teams of in overleg op een andere (wandel)locatie. Hier worden reiskosten à € 0,28 per kilometer voor doorberekend.

Na aanschaf van het assessment ontvang je binnen 3 werkdagen jouw unieke inlogcode voor het maken van jouw 7LIFE assessment. Vervolgens log je in op de website van het 7LIFE assessment en start je met het invullen van het assessment. Het invullen van het assessment kost je 1 à 2 uur, waarbij je tussendoor kunt stoppen om later weer verder te gaan. Na de meerkeuze vragen eindig je met een tiental open vragen.
In overleg met jou wordt de terugkoppeling van het assessment ingepland. Deze terugkoppeling duurt 75 minuten. Dan krijg je tevens de bonus overhandigd, namelijk het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols. Maroesja is de ontwikkelaar van het 7LIFE assessment. Na de terugkoppeling ontvang je jouw 7LIFE assessment per mail.

Na het ontvangen van de toegangscode voor jouw 7LIFE assessment heb je alle tijd om het assessment in te vullen. Je kunt zelfs het invullen onderbreken om het vervolgens later weer verder op te pakken. Het is – gezien de voorbereiding van de coach – van belang dat je het assessment uiterlijk 2 werkdagen voor de terugkoppeling volledig ingevuld hebt.

Het 7LIFE assessment bedraagt een investering van € 250,00. De prijzen van Klare Liefdestaal zijn inclusief 21% BTW voor particulieren. Wil je het 7LIFE assessment declareren bij je werkgever? Stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever die ze kunnen accorderen. Voor bedrijven zijn de genoemde prijzen exclusief BTW.

Veel van onze klanten gebruiken hun loopbaan- of ontwikkelingsbudget voor onze coaching en/of trainingen. Ben jij benieuwd of dit ook mogelijk is bij jouw werkgever? Neem dan contact op met jouw manager of met de afdeling P&O van jouw werkgever. Natuurlijk kun je altijd eerst even contact opnemen met mij, stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever. Dat kan via mijn labels Marije van den Berg of Bureau Delight (specifiek voor vrouwen).