Verlangen naar Verbinding

Reken af met eenzaamheid of het onbestemde gevoel in jouw leven!
Ontdek hoe je met jezelf en de mensen om je heen kunt verbinden op hartsniveau en door goede communicatie jouw verlangens en behoeftes kunt aangeven én vervullen.

Na dit webinar…

  • Weet jij hoe jij jezelf kunt verbinden met de mensen om je heen én God.
  • Is het duidelijk wat jouw belemmeringen zijn en hoe je deze kan overwinnen.
  • Weet je hoe jij het voorkomt om emoties uit de weg te gaan én weet je als geen ander hoe dit copingmechanisme bij jou werkt.
  • Heb jij tools in handen om aan de slag te gaan met meer verbinding met jezelf.
  • Ken jij de 5 niveaus van communicatie, waardoor jij jezelf op hartsniveau kunt verbinden met jouw netwerk.
  • Heb jij praktische handvatten om jezelf op een dieper niveau te verbinden met de mensen om jou heen.
  • Ben jij samen met God jouw innerlijk proces begonnen naar meer verbinding met jezelf, anderen en God, zodat je meer vreugde, vrijheid en geluk ervaart in jouw leven.

Over mij

Ga voor gezonde zelfzorg, juist vanuit verbinding met jezelf, anderen én God

Ik ben enorm bevlogen als het aankomt op jezelf verbonden weten met jezelf én anderen. In 2018 kreeg ik een ongeluk, waarna een herstel van drie jaar volgde. De uitzichtloosheid op het niet weten wanneer en of het überhaupt beter zou gaan worden toen ik slechts de mogelijkheid had om vier uur per dag te werken en verder te rusten (met de noodzaak wel 12 uur per dag te slapen!).

Zo mocht ik maandenlang niet meer dan 1 kilo tillen, gezien de langdurige herstelperiode van mijn nier die gescheurd was. Toen ik na 4 maanden thuis kwam, waren mijn ramen echt enorm vies. Ik worstelde met het feit dat ik niet een emmer kon pakken om het even zelf te doen. Verdrietig kwam ik tot de conclusie dat ik het voor nu maar moest accepteren dat mijn ramen smerig waren, tot de buurvrouw haar hoofd om de deur  stak en vroeg of ze een emmer sop kon tappen om mijn ramen te zemen. Dat is waar mijn proces begon van het erkennen dat ik hulp nodig had, dit voor mezelf aanvaarden en vervolgens ook anderen te vragen om hulp. De liefde die ik mocht ontvangen was overweldigend!’

Goed voor jezelf zorgen, begint absoluut bij jezelf te kunnen verbinden met zowel jezelf, God als de mensen om je heen. In november 2022 resulteerde de reis in het schrijven van mijn boek VAN RAUW NAAR WOW, waar inmiddels al honderden exemplaren van verkocht zijn.

Ga voor gezonde zelfzorg, juist vanuit verbinding met jezelf, anderen én God!

Marije zal kwetsbaar delen over processen in haar eigen leven, waarbij ze jou aanmoedigt om jezelf te laten kennen en zo af te rekenen met de eenzaamheid of het onbestemde gevoel in jouw leven.

Donderdagavond 23 maart 20.00 uur

Dinsdagavond 28 maart 20.00 uur

Wat anderen vertellen

Tessa van Olst

Wauw! Wat een eerlijk boek over zowel de rauwheid als volheid van het leven. In een tijd waar ‘maakbaarheid’ gepromoot wordt als dé weg naar geluk, neemt Marije deze populaire filosofie juist heel subtiel op de hak. Op adequate wijze schetst ze de schaduwkant van deze misleidende denkwijze en gooit daarmee het gesprek open over de rauwheid en echtheid van het leven. Onderwerpen als lijden, pijn en de worsteling met ons geloof gaat ze niet uit de weg. Marije stelt de vragen, die velen van ons niet durven te stellen. Vanuit haar eigen kwetsbare verhaal, eerlijke gesprekken met anderen en Bijbelverhalen nodigt ze je uit op pure wijze naar je eigen leven te kijken in alle eerlijkheid. Werkelijk een prachtig boek waarin Marije laat zien dat wanneer we eerlijk zijn over de rauwheid van het leven, daarin juist Gods meesterlijke liefdesplan voor ons openbaar komt tot volheid van leven. De moeite waard en een geluid wat gehoord moet worden!

Tessa van Olst - Spreker & schrijver

Het webinar paste precies in mijn agenda 😊 Ik vond het heel waardevol wat Marije deelde over emoties en eerst jezelf daarin kennen voordat je je kan verbinden met anderen. Heel krachtig ook hoe zij dit vanuit de Bijbel en met haar eigen verhaal neerzet. Ik zou anderen aanbevelen het webinar te volgen, omdat het je even de tijd geeft om stil te staan bij jezelf zijn en de verbinding met de mensen om je heen. Het geeft je praktische inzichten en Bijbelse waarheden om mee aan de slag te gaan. Voor mij was het een goed moment om weer te beseffen dat naar jezelf en je emoties kijken en daarop reflecteren zo belangrijk is om vanuit daar jezelf te delen met de mensen om je heen. Dat is een heel stuk bewuster dan dat je jezelf gewoon door emoties laat leiden.

Judith, Deelnemer Webinar Verlangen naar Verbinding

Allereerst sprak het thema me erg aan, omdat ik me regelmatig niet verbonden voel me mezelf, anderen of God. Dan lukt het me soms bijvoorbeeld ook niet om te connecten met mijn vriend, omdat ik niet geconnect ben met mijn eigen binnenwereld. De Bijbelteksten sloten mooi aan bij wat Marije vertelde over haar eigen ervaring en wat God kan doen in ons leven. Tenslotte waren de vijf niveaus van communicatie een nieuw inzicht voor me, waar ik veel uit herkende en me aan het nadenken hebben gezet. Marije’s verhaal is een bemoediging. De warmte die zij uitstraalt en waarmee zij haar kennis uitdeelt, vind ik erg mooi. Bedankt ♥️

Marline, Deelnemer Webinar Verlangen naar Verbinding

Ik heb het webinar gevolgd omdat ik de afgelopen 4 jaar door meerdere zware periodes ben gegaan. Daaroor moest ik wel beter gaan zorgen voor mezelf, maar dat is niet zomaar een makkelijk proces. We zijn zo gewend onszelf weg te stoppen… God heeft me zo door deze jaren heen gesleept en heeft mij het woord Bezinning gegeven… in dat proces zit ik nu en het webinar sloot er zo mooi op aan! Nu ga ik de online training Van Rauw Naar Wow volgen! Ik verlang naar nog meer diepgang met mezelf en met God !

Colinda, Deelnemer Webinar Verlangen naar Verbinding

Wat Marije deelde was zó herkenbaar voor mij, in veel opzichten. Soms denk ik de enige te zijn met bepaalde vragen, gevoelens, gedachtes en vastgelopen patronen.. maar niets is minder waar! Hoe inspirerend is het dan om bemoedigd te worden door iemand die weet hoe dat is. Ze reikt inzichten aan waar je mee verder kan. Tenminste, als je echt verder wilt komen en er niet voor terugdeinst eerlijk te worden/zijn naar jezelf ;-) Marije daagt je daarin liefdevol uit en biedt je de tools om die reis aan te gaan. Denk er niet te lang over na, maar meld je gewoon aan!

Marloes, Deelnemer van het webinar Verlangen naar Verbinding