Krachtige mensen bouwen krachtige relaties!

Sta samen sterk door krachtig te communiceren en vanuit een duidelijke visie jullie relatie nog sterker op te bouwen.

Vulnerability is the essence of connection and connection is the essence of existence.

– Leo Christopher

Sta samen sterk!

In 8 datenights bouw je samen aan een nóg krachtigere relatie. Zo ontdek je hoe je beiden los van elkaar een veerkrachtigere partner wordt. Je kunt duidelijk communiceren, waarbij je in verbinding bent en blijft met je partner, zelfs als er een meningsverschil is. Je biedt veiligheid aan elkaar, zodat jullie relatie vanuit dat fundament nog sterker opgebouwd wordt. Je ontmantelt de oorzaak van elk conflict, zodat je aan kunt sluiten bij de diepere behoefte. Zo ben je dit conflict de volgende keer voor. Je ontwikkelt samen visie voor jullie relatie, waardoor je beiden weet wat je aan elkaar hebt. Op die manier sta je samen sterk, hebben jullie regie over jullie communicatie en maken jullie zelfbewuste keuzes die jullie relatie versterken.

Meld je nu aan om ook samen met veel vreugde en geluk oud te worden!

* Het kan in 8 weken, 8 maanden of langer. Jullie bepalen het tempo. Je hebt een jaar lang toegang tot het programma.

Herken je dit?

 • Je merkt dat jullie elkaar soms uit het oog verliezen en belanden in oppervlakkig contact.

 • Het is fijner om als jullie samen tijd hebben een serie op te zetten, dan samen aan tafel te zitten voor een goed gesprek.

 • Jij of je partner vindt het moeilijk om over thema’s te spreken die er écht toe doen.

 • Rondom conflicthantering valt er winst te behalen. Wanneer jullie een conflict hebben, voelt de een zich altijd aangevallen of door onzekerheid trekt iemand zich altijd terug.

 • Jullie hebben het reilen en zeilen van jullie huishouden of gezin goed onder controle, maar er ligt ontwikkelpotentie op het gebied van het delen van gevoelens, behoeftes en verlangens.

 • Af en toe wordt er iets getriggerd bij jou of jouw partner, waardoor er opeens een onterechte emotionele ontploffing plaatsvindt… hoe kun je jezelf nu verbinden met elkaar?

 • Jullie zitten elkaar regelmatig in de haren, waarbij jullie allebei vinden dat je gelijk hebt en het niet lukt tot elkaar te komen.

 • Het gebeurt weleens dat jouw partner een ongemakkelijke grap maakt of jou in het bijzijn van anderen kwetst, je vindt het lastig dit bespreekbaar te maken.

 • Het leven kabbelt voort… je leeft samen, maar je hebt behoefte aan meer geluk, spanning en gezelligheid samen.

HOE ZOU HET ZIJN ALS…

 • Jullie beide veerkrachtig zijn.
  Samen sterk staan, begint bij beiden veerkracht te ontwikkelen. Je ontvangt tools in handen om te ontdekken wie jij bent als persoon, zodat je zelfverzekerd bij kunt dragen aan jullie relatie. Juist door beiden een gezond zelfbeeld te hebben, bouw je een krachtige relatie.

 • Jullie samen sterk staan.
  Je hebt het samen super gezellig, je weet wat je aan elkaar hebt én wat jullie behoeftes en verlangens zijn. Op die manier kun je rekening houden met elkaar én voel je jezelf geliefd en gekend door de ander. Zo draagt jullie relatie bij aan jullie geluk én levensgenot.

 • Jullie communicatie samenbindt.
  Door krachtige communicatie voel je jezelf geliefd en gekend door de ander. Je bent in staat te delen over datgene wat je ten diepste beweegt en bezighoudt, zodat jullie beiden geluk en fijne intimiteit ervaren. Vanuit vertrouwen voelen jullie beiden dat de ander jouw rug dekt, dit geeft een basis van zelfvertrouwen om elke uitdaging in het leven aan te gaan.

 • Jullie samen weten wat jullie nastreven.
  Door samen visie te creëren voor jullie relatie, kun je bewuste keuzes maken in wat je wel en niet doet. Op het moment dat dit weer even op de achtergrond is gekomen, door alle turbulentie van het leven, kun je hier altijd weer naartoe terug keren.

Over Marije

Samen aan tafel met pinda’s en een goed glas wijn, dát is het beeld dat ik heb van mijn ouders. Ik hoefde maar binnen te walsen en dan trof ik ze samen aan. Of ze nu beiden aan het lezen waren of al kletsend de dag doornamen. Dit op mijn netvlies gebrande beeld is een enorme inspiratiebron voor mij in mijn passie voor relaties. Je kunt het – ondanks alle hobbels en bobbels op de weg van het leven – samen écht goed hebben! Zelfs in mijn lange single periode had ik al de passie om relaties te boosten, mensen te inspireren om samen fantastische intimiteit te ervaren en het kwetsbare gesprek aan te gaan. Je zou kunnen zeggen dat deze passie al mijn hele werkleven met mij meereist. Dat is dan ook de reden dat ik boek na boek las en me verdiept heb in zoveel verschillende thema’s rondom het thema sterke relaties! Ik ben getrouwd met mijn grote liefde Jan. Hij is degene die een grote glimlach op mijn gezicht brengt en van wie ik zoveel leer over mezelf. Vanaf het begin van onze relatie spraken we uit dat we er actief aan bij willen dragen om de ander te ondersteunen in het uitgroeien naar een krachtig persoon. En dat daagt mij elke keer weer uit om de actieve keuze te maken Jan te zien, te reflecteren, verantwoordelijkheid voor mezelf te nemen én actief met mezelf aan de slag te (blijven) gaan. Ik ben gepassioneerd om hét verschil te maken, zodat jullie een fantastische stabiele relatie kunnen opbouwen waarbij jullie bij zowel mee- als tegenwind samen sterk staan! Het leven is niet maakbaar, vroeg of laat zul je voor de keus staan of je zowel in goede áls in slechte tijden elkaar blijft zoeken én vinden. Hoe moeilijk dit soms is. Jammer genoeg redden veel relaties het niet langer dan 7 jaar, waarbij de meeste koppels aangeven uit elkaar te zijn gegroeid en niet langer de liefde te ervaren richting de ander. Ik geloof dat dit anders kan! Je kunt het samen onwijs leuk hebben, wanneer je jezelf beseft dat tijd doorbrengen met je levensmaatje dé sleutel is om dat te behouden. Dan is het natuurlijk leuk als je bij tijd en wijle externe inspiratie in je relatie kunt brengen. Zo kun je samen chillen op de bank en je favoriete serie kijken, maar ook elkaar een kijkje gunnen in datgene wat er in jouw leven speelt en samen de uitdagingen van het leven aangaan en overwinnen!

Wat gaat de online training Samen Sterk jullie opleveren?

 • Jullie hebben invulling voor zeker 8 fantastische datenights waar jullie nog lang op terug kunnen kijken.

 • Jullie zien de kracht en het ontwikkelpotentieel bij jezelf én de ander, waarin beiden weten hoe je de ander de ruimte kunt geven om zichzelf te ontplooien.

 • Je weet waar en hoe jij het verschil maakt in jullie relatie. Juist door jullie verschillen in te zetten, bouwen jullie aan een sterke(re) relatie!

 • Jullie kunnen dé veiligheid creëren, zodat jullie intimiteit nóg fijner is.

 • Je weet hoe je samen de uitdagingen in het leven aan kunt gaan en hoe je ruimte aan elkaar kunt geven om hiermee om te gaan.

 • Conflicten zijn niet meer de momenten waar je met hoofdpijn aan terug denkt. Je bent in staat om bij een meningsverschil te luisteren naar de ander en nader tot elkaar te komen, zelfs als jullie mening verschillend blijft.

 • Je weet hoe je elkaar kunt ondersteunen en bijstaan, in goede én slechte tijden.

 • Vanuit een duidelijke visie voor jullie relatie, ervaar je meer rust en vertrouwen. De ingrediënten voor een duurzame relatie!

Wat kun je verwachten?

Na de aanmelding voor de online training krijg je per 20 februari 2023 direct toegang tot de online training Samen Sterk. Het programma bestaat uit praktische thema’s met korte video’s, opdrachten en een inkijkje in het persoonlijke leven van Marije. Je kunt direct de hele training inzien en in jullie eigen tempo aan de slag gaan.

Neem hieronder een kijkje in de verschillende modules.

 1. Sterke relaties bouw je door sterke mensen
  Een sterke relatie opbouwen begint bij jou als persoon. Want als jij een sterkpersoon bent, waarbij niet bedoeld wordt dat je over alles en iedereen heen loopt, maar juist dat jij vanuit zelfbewustzijn een gezond zelfvertrouwen hebt zodat je beiden op een gezonde manier van betekenis kunt zijn voor elkaar. Hoe dat werkt?! In deze sessie geeft Marije jou concrete handvatten om jezelf (verder) te ontwikkelen tot krachtige partner.
 2. Krachtig communiceren
  Krachtig communiceren heeft niets met extra aanzetten van jouw boodschap te maken. Het beginsel van goede communicatie ligt in het kennen en serieus nemen van jouw eigen behoeftes, verlangens en emoties. Pas dan kun jij jezelf echt verbinden met jouw partner. Tijdens deze sessie neemt Marije jullie mee in hoe jullie krachtig met elkaar communiceren, zodat misverstanden worden voorkomen en jullie allebei beter aan elkaar kunnen aangeven wat je wilt. Een belangrijk fundament van een sterke relatie.
 3. Het fundament van een sterke relatie
  De basis van alles in een relatie is veiligheid. Hoe kun je nu  veiligheid creëren zodat je beiden steeds meer van jezelf laat zien? Wellicht begint dat bij het ontdekken van welke behoefte er onder een conflict zit? Of welke emotie secundair naar boven komt in een bepaalde situatie. In deze sessie duiken jullie in het begrip veiligheid en verkennen jullie hoe je nóg meer kunt bouwen aan een krachtig fundament voor jullie relatie.
 4. Mijn waarheid, jouw waarheid?!
  Heb je ook eens samen een conflict gehad, waarin je beide overtuigd was van je gelijk? Het kan nogal een welles nietes situatie worden, maar wat als je allebei gelijk hebt?! Je kunt samen situaties meemaken waarin je nooit jouw gelijk zult halen, maar hoe vind je dan toch de weg terug naar elkaar? Dat is waar we deze module mee aan de slag gaan. Jullie zullen verbaasd zijn over de uitkomst ;)
 5. Dek elkaars rug
  Een oude spreuk zegt het al: iemand die alleen is, kan zich niet verdedigen als hij aangevallen wordt. Maar met zijn tweeën houdt je stand. Als partners is het gaaf wanneer je elkaars rug kunt dekken en juist van betekenis kunt zijn voor elkaar. Dit gaat niet alleen over de momenten dat er moeilijke dingen in het leven gebeuren, maar dat begint al in het kleine. Marije neemt je in deze praktische sessie mee in dit krachtige principe en hoe jullie dat kunnen toepassen in je relatie.
 6. Goede intimiteit maakt samen sterk
  Als iets jullie relatie kan versterken, dan is dat wel de intimiteit. Dat is overigens meer dan penetratie en orgasmes, het is een samenspel van jezelf gezien, geliefd en gekend te weten. Van kwetsbaar kunnen zijn en jezelf  laten zien, sterker nog van jezelf overgeven en toevertrouwen aan de ander. Tijdens deze sessie neemt Marije jullie mee in een verrijking van seksualiteit en intimiteit. Zodat jullie intimiteit bijdraagt aan plezier en een diep gevoel van verbinding!
 7. Vanuit visie ontstaat richting
  Hebben jullie samen weleens nagedacht over jullie visie voor jullie leven samen?! Qua carrière komt de vraag vaak voorbij: ‘waar wil je over 5 jaar staan?’, waarbij er actief gekeken wordt naar het realiseren van die plannen. Wat is jullie missie voor elkaar?! En wat zijn daarin de keuzes die jullie in de komende tijd willen maken?
 8. BONUS Valentijnevent
  Klare Liefdestaal organiseert haar eerste online Valentijnevent. Met de online training ontvangen jullie ook GRATIS toegang tot het Valentijnevent, met live muziek en sprekers als Tessa van Olst, Laura Pelger, Minella van Bergeijk, Cocky Drost, Jorien Ouweneel en nog meer!

Online training SAMEN STERK

Introductiekorting 87 euro in plaats van 197 euro

 • 7 Online modules

 • 7 Opdrachten voor een verdiepende datenight

 • 7 Tips voor Samen Sterk

 • Bonus: Replay Valentijnevent

Ik wil wel, maar twijfel of dit iets voor ons is…

Wij vinden het belangrijk dat het matcht en dat dit jou optimaal gaat helpen. Plan daarom gratis en vrijblijvend even een match call in en dan kijken we  met jou mee of dit jullie inderdaad gaat helpen. Dan kun jij er nog even over nadenken.

Wat anderen vertellen

Mijn man en ik hebben beiden een 7LIFE assessment gedaan. Dit heeft ons allereerst goed inzicht in onze eigen persoonlijkheden gegeven. Goed inzicht in jezelf helpt om te ontdekken vanuit welke intrinsieke waarden je beslissingen neemt en waarom je doet zoals je doet. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je jezelf aan een ander kan geven. In onze relatie stimuleren we elkaar altijd om de beste versie van jezelf te worden en daar hebben deze inzichten zeker aan bijgedragen. Ook het herkennen van alarmgedrag is belangrijk om van de ander te weten. Zodat je niet reageert op het gedrag zelf, maar dat je dan herkent dat er iets achter zit. Aanrader dus!

J&T

Ik heb nog wat vragen

Het is zeker mogelijk coaching te ontvangen wanneer jullie nóg meer verdieping willen. Daarvoor is het Boost de liefde traject absoluut een aanrader. Je kunt kiezen voor een traject samen met een aantal andere stellen óf kiezen voor een 1-op-2 traject met een persoonlijke coach.