SPREKEN

KAN IK WAT VOOR JE BETEKENEN?

Wat is jouw verlangen voor het event wat je organiseert? Het vinden van een aansprekende spreker is altijd een uitdaging. Iemand die aansluit bij de doelgroep en die daarnaast ook nog een goed verhaal heeft. Al vanaf mijn 18e heb ik het voorrecht om te spreken voor diverse groepen. Ik zeg altijd maar, geef mij een thema en zet een groep mensen bij elkaar, dan hebben we zeker te weten een inspirerend moment met elkaar.

Wat een verhaal voor mij goed maakt is: Niet met mooie woorden weinig zeggen, maar de realiteit in de ogen kijken en gewoon eerlijk en kwetsbaar je hart delen. Wanneer dat met praktijkvoorbeelden of mooie metaforen ondersteund wordt kan iedereen er op zijn of haar manier verder mee. Ben jij benieuwd wat ik voor jouw event kan betekenen? Neem dan hier contact met me op en dan spreken we elkaar binnenkort telefonisch om er eens verder over door te kletsen.

Financiële investering

Ben je benieuwd naar de kosten voor een lezing, workshop of het dagvoorzitterschap?
Graag ga ik met jou in gesprek over het event waar je me voor uit zou willen nodigen, zodat ik een offerte op maat kan verzorgen. Zo sluit ik het beste aan bij jouw vraag én jouw publiek.

Spreekbeurt aanvragen

  Jouw naam*

  Jouw e-mail*

  Jouw telefoonnummer*

  Jouw (voorkeurs)datum*

  Spreekmoment*

  OchtendMiddagAvond

  Doelgroep spreekbeurt*

  Wat kenmerkt de groep?*

  Thema*

  Spreekadres

  Is er een beamer en geluidsinstallatie aanwezig?*

  JaNee

  Is er een mogelijkheid een boekentafel neer te zetten?*

  JaNee

  Verdere vragen of opmerkingen

  Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht