Welkom bij de Van Rauw Naar Wow podcast. In deze aflevering hebben we de eer om Naomi Appelhof van Imago Dei Counseling als onze studiogast te hebben. We zullen dieper ingaan op het onderwerp van identiteit en gebrokenheid. Naomi zal vanuit haar eigen ervaring en haar professie delen over hoe er herstel te vinden is bij God en hoe dit een transformatie kan teweegbrengen in jouw leven.

Een belangrijk aspect van deze transformatie is de verankering die je kunt vinden in God. Zo deelt Naomi over het moment dat zij ervaarde dat haar anker uitging bij God, waarna ze nooit meer hoefde te twijfelen aan Zijn liefde en haar waarde. En dat terwijl ze een diepe overtuiging had dat ze waardeloos was.

Het is ook belangrijk om te erkennen dat je al waardevol en uniek bent, zelfs te midden van gebrokenheid en de diepe belemmerende overtuigingen die het leven kan veroorzaken. Dat wat jouw overtuiging is, voelt vaak als waarheid. Het probleem echter is dat dit vaak niet gebaseerd is op waarheid. Naomi en Marije delen over de uitnodiging die er ligt om jouw unieke proces van herstel aan te gaan om te dealen met de belemmeringen en de vervormde bril waarmee je vaak naar het leven kunt kijken.

Bovendien deelt Naomi over het feit dat jouw proces niet enkel vruchten voor jouw eigen leven zal opleveren. De belofte die God geeft is dat Hij – hoe rauw ons leven ook is – in staat is om alles ten goede te keren. Zoals Hij dat ook gedaan heeft in Naomi’s leven. Vanuit haar counseling praktijk helpt ze vele vrouwen op weg in hun proces.

Stel je voor wat er kan gebeuren als we bereid zijn om dit proces aan te gaan, om de uitgestoken hand van genezing en waarde aan te nemen. Ja, jij bent het zo waard! Samen zullen we ontdekken wat staat geschreven in Jesaja 61, de kern van Marije’s boek Van Rauw Naar Wow en haar aanbod rondom het boek.

Neem vooral contact op met Naomi of Marije om een vrijblijvende call in te plannen door op hun naam te klikken voor hulp en bijstand in jouw proces.

Laat je inspireren en bemoedigen door haar levensverhaal.

 

De Van Rauw Naar Wow podcast is onderdeel van de serie die Marije van den Berg opnam voor haar boek Van Rauw Naar Wow. Klik hier om het boek te bestellen.

Verlang jij ernaar om het proces van herstel te doorleven? Overweeg dan ook de online training en/of coaching.

 

Check de website www.vanrauwnaarwow.nl voor meer informatie én het bestellen van het boek, de online training of het VIP coachtraject met Marije van den Berg.