Al voor haar 20e verloor Laurina haar beide ouders door ziekte. Opeens stond ze er alleen voor, ondanks haar oudere broers en zussen. Na haar eigen proces van rouw mag ze vandaag de dag vele mensen begeleiden op hun reis met haar praktijk Lichte Huisjes.

Naast haar eigen ervaring gaan Laurina en Marije in gesprek over hoe je om kunt gaan met lijden in jouw leven en geeft zij tips over hoe je om moet gaan met een moeilijk seizoen in jouw leven. Zo stelt Laurina dat het belangrijk is dat je investeert in belangrijke relaties, zoals je relatie met God, vrienden en familie zodat je vanuit daar kunt teren op de momenten dat het moeilijk is.

Bovendien delen Laurina en Marije uit eigen ervaring hoe je als omstander om kunt gaan met het lijden van mensen om je heen. Zo graag zou je het op willen lossen, maar in bijna alle gevallen van rauwe seizoenen is dit niet mogelijk. Hoe kun je dan het lijden van een ander uitzitten, juist wanneer geen enkele oplossing van toepassing is?

Laurina schreef verschillende boeken over rouw, zoals het kinderboek ‘Olifant op het feest’ en ze maakt prachtige kunst die bemoedigd en vertroost.

De Van Rauw Naar Wow podcast is onderdeel van de serie die Marije van den Berg opnam voor haar boek Van Rauw Naar Wow. Klik hier om het boek te bestellen.

Verlang jij ernaar om het proces van herstel te doorleven? Overweeg dan ook de online training en/of coaching.

 

Check de website www.vanrauwnaarwow.nl voor meer informatie én het bestellen van het boek, de online training of het VIP coachtraject met Marije van den Berg.