Wim Kater is directeur van CBMC, een organisatie die een beweging onder ondernemers wil creëren om samen te bouwen aan Gods Koninkrijk. Dit doen zij door netwerkmeetings, trainingen en de zogenaamde TaskForce. Veel ondernemers hebben namelijk te maken met eenzaamheid als gevolg van de rol die ze hebben binnen hun onderneming, naast de processen die ook een rol spelen in hun leven als de impact van het verleden of opgekropt verdriet wat ze met zich mee dragen.

In de podcast deelt Wim over zijn eigen lijden, de burn-out die hij kreeg en hoe hij ontdekte dat God persoonlijk betrokken is in ons leven. Wim roept op tot het opstellen van gedenkstenen van alle daden die God in je leven gedaan heeft. Hij nodigt je uit om niet passief te zijn, maar zelf ook stappen te zetten in geloof, lef en volharding. Bovendien daagt Wim je uit om je geestelijke en natuurlijke leven niet te scheiden van elkaar, maar te integreren. Als God de basis is van je leven, als Hij de rots is van je bestaan, dan kun je hem betrekken bij elke keuze van je leven. Je mag het Hem vragen en Hij wil je antwoorden. Op de vraag of God dan ook altijd antwoord geeft, zegt Wim eerlijk: ‘Nee, maar verwacht dat God spreekt.’

Luister naar het bijzondere gesprek met Wim over vertrouwen op God, afsterven aan jezelf en maximaal leven.

Check de website www.vanrauwnaarwow.nl voor meer informatie én het bestellen van het boek, de online training of het VIP coachtraject met Marije van den Berg.