Tessa van Olst geeft leiding aan de Tessa van Olst Ministries. Aan de hand van de Godfluencer podcast, haar YouTube kanaal en haar boek Depressie ontwapend wil Tessa mensen helpen om Gods kracht te ervaren ondanks alles wat het leven zomaar op je pad brengt. Tessa van Olst Ministries staat voor praktisch, bijbels en wetenschappelijk goed onderwijs over gezondheid en spiritualiteit in onze huidige tijd.

In de podcast gaan we in gesprek over het belang van het aankijken van de rauwheid in jouw leven. Bovendien deelt Tessa over de maakbaarheid in onze maatschappij en ontwikkelingen als de zogenaamde law of attraction, die stelt dat wat jou toekomt wordt veroorzaakt door wat je denkt. Tessa roept op om de geestelijke wereld niet te onderschatten, maar om Gods waarheid te onderzoeken en na te streven in je leven. Wanneer er dingen op je pad komen, is het van belang dat je vertrouwt op God en doet wat zijn Woord van ons vraagt. De waarheid van God zet je vrij.

Check de website www.vanrauwnaarwow.nl voor meer informatie én het bestellen van het boek, de online training of het VIP coachtraject met Marije van den Berg.