Tamara was veertien jaar oud toen haar vader plotseling kwam te overlijden aan een erfelijke afwijking aan zijn aorta. Als oudste dochter van het gezin besloot ze om zo veel mogelijk te gaan helpen, wat al begon met het vertellen van dit grote verlies aan haar twee jongere zusjes die nog op de basisschool zaten.

Jaren later kampte ze met een intense vermoeidheid, die ‘even te lang doorwerken’ oversteeg. Het alsmaar doorgaan om maar niet te voelen, waarbij ze gezonde grenzen overschreed, kostte haar zoveel energie dat ze niet meer kon. Dit resulteerde in een bijzondere reis die Tamara samen met een coach ondernam, een reis die uitgestelde rouw heet.

Tijdens deze podcast gaan we in gesprek over overlevingsmechanismes, over de kracht die ze kunnen geven, maar ook over het moment waarop ze tegen je kunnen gaan werken. Tamara deelt over de confrontatie met het proces, de onzekerheid en spanning die het aangaan ervan gaven, maar ook over de winst die ze behaalde door het integreren van de rouw in haar leven.

Het is een bijzonder gesprek over signaleren en het maken van bewuste keuzes, over het verschil tussen verwerken en integreren en over het nemen van de verantwoordelijkheid voor je eigen lichaam, ziel en geest. Bovendien inspireert Tamara je met haar bijzondere geloof in haar hemelse Vader, die – ondanks het grote verlies van haar aardse vader – een grote krachtbron in haar leven is.

Check de website www.vanrauwnaarwow.nl voor meer informatie én het bestellen van het boek, de online training of het VIP coachtraject met Marije van den Berg.