Plotseling stond het leven van Roberto Rosso ondersteboven! Al rijdend in de auto ontving hij een telefoontje van de zus van een goede vriend. Ze vroeg of hij zijn auto wilde parkeren omdat zij iets met hem wilde delen… Het nieuws dat volgde was afschuwelijk. Zijn vriend Michaël had zichzelf van het leven beroofd. Het was alsof de tijd stilstond. Nadat hij de vraag gekregen had om Michaël’s netwerk op de hoogte te brengen van dit afschuwelijke nieuws, was hij vervolgens heel de avond aan het bellen. De reacties waren wisselend. Sommige mensen dachten dat hij een grap met ze uithaalden, anderen moesten huilen of reageerden in shock. En Roberto?! Die leefde die dag in een waas.
Toch was het waar. Michaël Stoop – ook wel bekend als Michaël Gabriël van De Rechtstaat – had op 28 jarige leeftijd zichzelf van het leven beroofd.
Vandaag de dag zet Roberto Rosso zich actief in om het gesprek over suïcidale gedachten en zelfdoding te openen. Dit doet hij actief via zijn social media kanaal Instagram en zijn muziek. Zo ontstond ook het nummer met de prachtige muziekclip You’re beautiful.
Samen delen we over zelfdoding, hoop en verlossing. Laat je inspireren en bemoedigen.
Mocht je zelf dealen met gedachten van dood, neem dan contact op met Stichting Chris of bel met 113.

 

Check de website www.vanrauwnaarwow.nl voor meer informatie én het bestellen van het boek, de online training of het VIP coachtraject met Marije van den Berg.