Nadine de Vos inspireert als frontvrouw van Arise, de vrouwentak van 4M, veel vrouwen. ‘Buiten gebeurt meer,’ zo stelt ze. En dus neemt ze vrouwen mee op reis en helpt ze hen zo om op zoek te gaan naar wat er echt toe doet: het leven met God én een leven in vrijheid.

Zelf groeide Nadine op in een stoer meidengezin, waarbij sport een belangrijke pijler was in hun gezin. Ze ontdekte al snel: je kunt beter stoer doen, dan pakken mensen je niet zomaar. Toen ze later tot geloof kwam stelde iemand haar de vraag wie er eigenlijk voor háár zorgde. Die vraag maakte diepe indruk, omdat ze altijd zichzelf had proberen te redden.

We gaan aan de hand van de verhalen van de vrouwen in gesprek over de rauwheid van het leven. Tijdens de Arise weekenden zoekt Nadine die rauwheid op. Juist door de herkenning van issues, dromen en verlangens in gesprek met andere vrouwen, vinden vrouwen vaak ruimte om hun pijn te erkennen en soms te omarmen. En… horen ze de uitnodiging bij het kruis. Veel vrouwen ontdekken hier genezing en heling, ontvangen nieuwe vergezichten en moed om op te staan voor wat God hen heeft toevertrouwd. De kracht van het kruis speelt daarin een centrale rol.

We spreken in de podcast over kwetsbaarheid, geheimen en dingen die je achter je mag laten of juist mag omarmen. Laat je inspireren door dit bijzondere gesprek over processen, innerlijke genezing en het kennen van God.

 

Check de website www.vanrauwnaarwow.nl voor meer informatie én het bestellen van het boek, de online training of het VIP coachtraject met Marije van den Berg.