Minella van Bergeijk wordt dagelijks geconfronteerd met de rauwheid van het leven in haar werk voor Tearfund, een organisatie die zich inzet om mensen zelf op te laten staan uit armoede en onrecht. Toen ze net afgestudeerd was, vertrok ze voor haar werk naar Rotterdam-Zuid. In die wijk ging een wereld voor haar open. De uitdagingen waar de jongeren met wie ze werkte mee te dealen hadden, leerden haar veel lessen. Zo leerde ze onder andere dat je altijd verder kunt, vanuit welke situatie je ook komt. Jij hebt de keuze.

Tijdens ons gesprek deelt ze openlijk over de rauwheid in haar eigen leven, waaronder het tien jaar lang durende proces waarin ze leerde omgaan met de bewuste en onbewuste gevolgen van haar adoptie. Dit proces had als gevolg dat ze dieper wortelde en vrijer ging leven. Minella vertelt over haar relatie met God en hoe Hij altijd aanwezig was in haar leven.

Laat je inspireren door ons gesprek vol leven, eerlijkheid en veerkracht. Minella nodigt je uit om de moed te hebben je eigen processen in de ogen te kijken, en ook om je te verbinden met andere mensen. Juist in de verbinding met anderen kan een diep herstel plaatsvinden.

Check de website www.vanrauwnaarwow.nl voor meer informatie én het bestellen van het boek, de online training of het VIP coachtraject met Marije van den Berg.