Marco praat als veehandelaar al zijn hele leven over koetjes en kalfjes, maar vindt het ook heerlijk om te praten over het Lam. Als kind werd hij na tien dagen afgestaan aan een kindertehuis in Griekenland, waarna adoptieouders hem na een half jaar meenamen naar Nederland. Jarenlang hield hij de confrontatie met zijn adoptie ver van zich. Toch is hij op zoek gegaan naar het verhaal, naar aanleiding van een opmerking van zijn oudste dochter Fleur: ‘Papa, wie zijn dan mijn opa en oma?’ Dat zorgde ervoor dat hij binnen een paar dagen naar Athene vertrok.
In deze podcast deelt Marco over zijn zoektocht naar zijn biologische moeder in Griekenland. De gebrokenheid in zijn leven heeft veel gevolgen gehad in het leven van Marco. De spanningen die hij als baby ervaarde in de baarmoeder, de rauwheid van onthechting en van het afgescheurd zijn van zijn biologische moeder, en de gebrokenheid in het gezin waar hij in terechtkwam, het liet allemaal zijn sporen na.

Zijn relatie met God is enorm belangrijk in zijn leven. Zo deelt Marco: ‘Ik hoef niet mijn best te doen voor God. Bij God mag ik zijn als een kind.’

Luister de podcast om je te laten verrijken, mede door het verhaal over de Samaritaanse vrouw in Johannes 4.

 

 

Check de website www.vanrauwnaarwow.nl voor meer informatie én het bestellen van het boek, de online training of het VIP coachtraject met Marije van den Berg.