Lesley en Bart Burger hebben een bijzonder liefdesverhaal. Ze ontmoetten elkaar op een festival. Bart was de gitarist in een metalband, en de vonk sloeg bij Lesley al snel over. Haar geloof in God is voor Lesley erg belangrijk. Aangezien Bart God nog niet kende vroeg ze God om een wonder. Drie maanden later vertelde Bart dat hij zijn leven aan God had gegeven tijdens het zingen van liederen op Opwekking. Een jaar later waren ze getrouwd.

Tijdens deze podcast vertelt Lesley over haar bijzondere relatie met God, haar verlangen om God inspraak te geven in elk facet van haar leven en de eenzame worsteling die ze doormaakte tijdens haar ziektebed. Na haar zwangerschap bleek Lesley namelijk ernstig ziek te zijn. ‘Ik was heel hard van de roze wolk af getrapt, opeens zat ik op een donderwolk.’ Een eenzame tijd brak aan waarin ze zich realiseerde dat niemand kan begrijpen waar je écht doorheen gaat, ook al proberen ze het nog zo hard. Ze deelt over het dealen met emoties, wachten op de Heer in rauwe tijden en het belang van dankbaarheid.

Voor haar waren schrijven en muziek luisteren belangrijke manieren om te dealen met haar ziekzijn. Zo luisterde ze nummers als Jireh – Elevation Worship & Maverick City, Catch the Wind – Melissa Helser, Way Maker – Paul Mclure en Jezus Overwinnaar van Reyer.

 

Check de website www.vanrauwnaarwow.nl voor meer informatie én het bestellen van het boek, de online training of het VIP coachtraject met Marije van den Berg.