Bastiaan ging van af en toe een biertje op zijn vijftiende naar niet meer zonder kunnen op zijn zeventiende. Wat begon met af en toe stiekem een biertje uit de koelkast pakken van zijn ouders, leidde tot een dubbelleven waar hij veelal in de kroeg of de plaatselijke snackbar te vinden was. Het liep de spuigaten uit toen hij vader werd, met de climax tijdens oud en nieuw. Na veel gebroken beloftes en mislukte pogingen stond zijn vrouw op nieuwjaarsdag met haar koffer klaar om te vertrekken.

In deze podcast deelt Bastiaan over zijn verslaving, de impact van zijn verslavingsgedrag op de mensen die hem lief waren en zijn proces naar herstel. Hij moest dwars door de confrontatie heen met het besef: ik kan nooit meer alcohol drinken. Hij werd nuchter bij Ready for Change en kon na een bijzondere gebeurtenis in Schotland afscheid nemen van alle pijn, verlies en verlangen.

Laat je inspireren door Bastiaans bijzondere verhaal en hoor in de podcast meer over zijn jaarlijkse traditie om het avontuur dat leven heet steeds weer te benadrukken.

Check de website www.vanrauwnaarwow.nl voor meer informatie én het bestellen van het boek, de online training of het VIP coachtraject met Marije van den Berg.