LIVE Q&A

Tijdens het VALENTIJN event is er een LIVE Q&A met Laura Pelger, Tessa van Olst en Marije van den Berg. Je kunt je vragen kwijt aan deze dames, dus voel je vrij je vraag tijdens de live stream te delen!

Laura vertelt: ‘Een van de meest bijzondere taken die ik als location pastor mag doen, is het trouwen van mensen. Ik houd van het huwelijk en ben fan van de liefde. Voordat ik de man van mijn dromen ontmoette, heb ik mijn uitdagingen gekend in het single zijn en seks. De vraag “Hoe kan ik er nu ooit achter komen wie God voor mij heeft bedoeld als partner?” heeft me veel bezig gehouden. Ik heb echt Gods liefdevolle hand gezien in zowel de journey in het vinden van een partner als het aangaan van diepe, betekenisvolle vriendschappen. God is een God van liefde en relatie en wil niets anders dan dat wij Goddelijke relaties zoeken, vinden en verdiepen in ons leven.’

Over Laura Pelger

Laura Pelger is een passievolle en gedreven vrouw met een groot hart voor de liefde. Ze is getrouwd met Michael en samen leiden ze de start-up kerk ICF Rotterdam. Laura heeft een achtergrond in de psychologie en combineert graag Bijbelse wijsheid met inzichten over de psyche van de mens. Daarbij heeft ze een echte Rotterdamse “Niet lullen, maar poetsen” mentaliteit en weet ze altijd de praktische koppeling te maken naar het leven van vandaag de dag.