Heb jij gebrek aan verbinding in jouw relatie of ben je samen in een sleur terecht gekomen?! Om meer leven in je relatie te krijgen, is het van belang dat je jezelf laat kennen en dat je gekend wordt door je partner. In deze podcast spreken Willeke en Marije over de zeven bouwstenen in een relatie. Juist wanneer deze bouwstenen aandacht krijgen, sta je samen sterk. 
De zeven bouwstenen zijn: 
  1. Kwetsbaarheid
  2. Hechting en ontwikkeling
  3. Balans alleen – samen
  4. Communicatie en conflicten
  5. Vriendschap
  6. Seks en intimiteit
  7. Omgaan met veranderingen
Juist wanneer je beide weet waar je vandaan komt en welke figuurlijke blauwe plekken je meeneemt in je relatie kun je daarop anticiperen. Wanneer je samen stil staat bij het verhaal van elkaar kun je rekening houden met jezelf én die ander. Je wordt soms door automatische en onbewuste reacties voortgedreven in een dynamiek. Je kunt uit zo’n dynamiek stappen en leren zorgen voor je eigen pijn. Om dat te kunnen is het echter wel belangrijk dat je jouw verhaal onder ogen komt en de impact ervan op jullie relatie. En laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal zo’n verhaal…
Het is Willeke’s missie om relaties te versterken. Dit doet zij door haar praktijk Leven in je relatie. Onder andere begeleid zij vele koppels met het All-in relatietraject, waarin ze 6 maanden intensief optrekt met koppels om de relatie weer fijn, sprankelend, veilig en levendig te maken.