Wie Jakob van Wielink heeft ontmoet, weet als geen ander dat deze man enorm veel wijsheid vergaard heeft in zijn leven. Inmiddels werkt hij al 20 jaar in het vak als coach en trainer, waarbij hij zich heeft gespecialiseerd in leiderschap en verandering. Specifiek hoe leiders omgaan met verlies. Toen hij een droom had om in leiderschap te inspireren, richtte hij samen met een compagnon De School voor Transitie op. Een gerenommeerd opleidingsinstituut wat vele mensen helpt in hun ontwikkeling en herstel brengt in levens.
Tijdens onze podcast gaan wij in gesprek over het belang van secure bases, voor jezelf, jouw partner en mogelijke kinderen. We spreken over de waarde van tradities, fijne seksualiteit en échte verbinding. Bovendien deelt Jakob over de secure base die God zelf ook is en wat de weg is naar herstel wanneer jij, net als 50% van de mensen, geen veilige hechting hebt gehad.
Ps. Klik op de linkjes wanneer jij benieuwd bent naar Jakob´s nieuwste boek Het ambacht van de secure base coach of het weekprogramma Het beste moet nog komen. Voor Marije´s boek VAN RAUW NAAR WOW, het online programma of het coachtraject kun je naar www.vanrauwnaarwow.nl.