Hey mama, you are AWESOME!

Daniëlle Koudijs is de initiatiefneemster van het platform Power to the mama’s. Op deze christelijke blog en platform voor moeders inspireert zij, samen met haar team, moeders over moederschap zonder opsmuk, waarbij ze vrouwen helpt om in verbinding te staan met zowel God, zichzelf en hun gezin.

Tijdens deze podcast gaan we in gesprek over het ‘eerlijke’ verhaal van zowel moeder, partner en (carrière) vrouw zijn. De uitdaging die het geeft om te zorgen voor een goede work life integration, wat begint bij een goede zelfreflectie en zelfzorg. Zo verteld Daniëlle over de koorddanser die zich zowel bewust is van zichzelf én de omstandigheden om zo de juiste balans te vinden. Wanneer er iets niet op orde is, is het van noodzaak bewuste keuzes te maken die ervoor zorgen dat je de juiste ballen omhoog kunt houden. Dat is van levensbelang, want als je van dat touw afvalt ligt daar onder dat touw een burn-out.

Daniëlle vertelt over haar worstelingen als moeder met jonge kinderen, de impact van struggles met gezondheid van je kinderen en het maken van moedige keuzes. Ze toont dat er altijd een keuzemogelijkheid is en daagt je uit om op zoek te gaan naar de mogelijkheden.

Verlang jij naar meer balans in je leven? Laat je vooral inspireren door ons gesprek.