In deze aflevering van Klare Liefdestaal praat Marije met Wilfred en Rebecca Hermans. Zij noemen zichzelf ook wel ‘expert conflicten’ en dat is niet per se enkel vanwege hun theoretische kennis hierover. Na zo’n 10 jaar samen waarin het geregeld dusdanig knalde dat er weleens een schilderij of koptelefoon sneuvelde, bezochten zij een relatietherapeut om te onderzoeken wat die heftigheid in hun conflicten nou eigenlijk veroorzaakte.

De opgedane inzichten zetten ze inmiddels in bij hun vrijwilligerswerk voor Ruimte voor je Relatie. Door open te zijn over hun eigen sores (én hoe ermee om te gaan!), hopen ze stellen een kijkje achter de voordeur te bieden; hopelijk biedt dit luisteraars inspiratie om samen meer verbondenheid te ervaren!

Langskomende thema’s zijn de invloed van je gezin van herkomst en gebeurtenissen in je levensverhaal op je relatiedynamiek. Ook praten ze erover hoe kennis over jezelf en de ander helpen om sneller de verbinding te herstellen. Daarnaast benoemen ze dat dit twee je ook helpen om dieper verbonden te raken.

Kortom, in de Klare Liefdestaal podcast delen we inzichten en tips om de kwaliteit van jouw relatie te verbeteren. Van het verlangen om gelukkig te zijn tot het streven om jouw partner gelukkig te maken.

Dus pak een kopje koffie, leun achterover en laat ons je inspireren en begeleiden op jouw reis naar een bloeiende en vervullende liefdesrelatie.

Laat je inspireren door het mooie gesprek van Wilfred en Rebecca Hermans .

Mocht je samen behoefte hebben aan een boost in jullie relatie, waarbij iemand eens meekijkt met jullie proces? Gun jezelf dan het ‘Boost de Liefde’ traject van Klare Liefdestaal.

Luister de podcast om ons inspirerende gesprek te horen.