Jaaaah! De zwangerschapstest laat 2 streepjes zien en vol enthousiasme vallen jullie elkaar in de armen! We zijn ZWANGER!!! We verwachten een kleintje!

Wat een shock is het dan wanneer deze blijde verwachting onaangekondigd bruut ten einde komt door een miskraam. Opeens is je lichaam leeg (of dat van je vrouw) en de droom van de gezinsuitbreiding spat uiteen.

Annemarie de Bruin weet als geen ander hoe het is om te moeten dealen met het verlies van nieuw leven. Zo had zij meerdere miskramen en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Daar waar bij de ene miskraam aangekondigd werd door bloedverlies, was bij een andere miskraam medicatie of een curettage nodig. En ook al werd ze in het ziekenhuis klinisch goed begeleid merkte Annemarie dat ze behoefte had aan meer zorg, namelijk begeleiding bij het verlies dat ze ervaarde.

Dat is dan ook de reden dat zij haar coachpraktijk Stil begin coaching startte, waarbij ze specialistische begeleiding aanbied bij verlies in de zwangerschap.

Tijdens deze podcast deelt Annemarie over haar eigen ervaring rondom miskramen en verlies, over het proces van erkennen van het verlies en de rouw die daarbij komt kijken en hoe je als partners ook samen kunt omgaan met miskraam.

Tevens spraken Annemarie en Marije ook over het boek Van Rauw Naar Wow, wat ook aansluit op het thema lijden, verlies en rouw. Klik hier om het boek te bestellen.

Laat je inspireren door het mooie en kwetsbare gesprek van Annemarie de Bruin.

Mocht je samen behoefte hebben aan een boost in jullie relatie, waarbij iemand eens meekijkt met jullie proces? Gun jezelf dan het ‘Boost de Liefde’ traject van Klare Liefdestaal.

Luister de podcast om ons inspirerende gesprek te horen.