Als er iemand gepassioneerd is over vaderschap, dan is dat Bert Reinds wel. Vanuit zijn praktijk Me And My House coacht en mentort Bert vele vaders. Hij reist stad en land af om zijn expertise, die zowel uit de boeken als de dagelijkse praktijk van zijn gezin thuis, te delen. Hij inspireert, is kwetsbaar en nodigt een ieder uit om Vader te zijn met hart en handen.

Tijdens onze podcast deelt Bert zijn enorme wijsheid. Hij nodigt uit om je eigen hart en leven onder de loep te nemen en je prioriteiten op de juiste plaats te zetten. Hij confronteert in liefde en geeft een tool in handen die je leven voor altijd kan verrijken.

In Bert’s werk en leven staan twee kernwaarden centraal: verbinden en uitpakken! Verbinden met je Schepper, jezelf en de ander. Uitpakken, de persoon zichtbaar maken die je al bent! Hij ontleent deze waarden aan twee belangrijke Bijbelse pijlers: verbinden aan genade, uitpakken aan waarheid en dan in deze volgorde.

Meer weten?! Check hier zijn website voor meer informatie en de linkjes naar de diverse boeken van Bert.

Wil jij inspiratie voor een goed gesprek met jouw partner?! Bestel dan nú de gespreksbox en initieer dat gesprek van hart tot hart.

Luister de podcast om ons inspirerende gesprek te horen.