Ze was 18 toen ze naar Australië vertrok. Om haar ouders gerust te stellen, volgde Priscilla Docter – Agteres daar een school waarna ze zou gaan backpacken. De school was een DTS, een discipeltraining school van de organisatie YWAM, die jongeren meer wil leren over het christelijk geloof en ook maatschappelijk van betekenis wil zijn. Daar werd Priscilla geraakt door God en kwam ze tot geloof.

Het reisavontuur bleef echter niet alleen bij Australië, aangezien ze daar een droom kreeg over een plek in Afrika waar zij zou gaan werken. Nadat ze in contact gekomen was met een Ugandees echtpaar vertrok Priscilla weer naar Nederland, waar ze een stichting opzette en de voorbereidingen trof voor een weeskinderentehuis in Uganda.

Tijdens de podcast gaan we in gesprek over haar spirituele reis, maar ook het feit dat ze nooit zoveel had met kinderen. Dat werd totaal anders, toen haar hart open ging voor de weeskinderen in Uganda.

Vandaag de dag inspireert Priscilla vele moeders met haar platform Supermam, waar zij – samen met haar team – moeders toerust doormiddel van het werkboek, het initiëren van moederkringen en het Supermam magazine. Daarnaast is ze actief op Instagram én spreekt ze veel door het hele land heen.

We deelden over perfectie, falen, innerlijke genezing, het aankijken van je pijn en daarmee je kinderen vanuit innerlijke vrijheid op te voeden. Priscilla nodigt je uit om eerlijk te zijn naar jezelf, te blijven leren en te verkennen. Luister de podcast om je te laten inspireren!

Luister de podcast om ons inspirerende gesprek te horen.