Wij zorgen ervoor dat dé Gespreksbox per post jouw kant op komt!

Om de lancering te vieren hebben we nu een mega actie!

Wil jij jullie relatie een gave boost geven, meld je dan nú aan voor de online training SAMEN STERK. 

In de training ‘Samen Sterk’ nemen we jullie als stel mee aan de hand en bouwen en verstevigen we het fundament van jullie relatie. Als je SAMEN STERK staat, kun je alles wat verwacht en onverwacht op je pad komt samen overwinnen. Je leert nóg meer op elkaar te vertrouwen én aan te sluiten bij elkaar zodat jullie beide jezelf geliefd en gekend weet door elkaar.

Om de lancering te vieren hebben we nu een mega actie voor iedereen die de gespreksbox heeft besteld. Jij kan je nu op deze pagina aanmelden voor de training voor geen 197 euro, maar tegen het lanceertarief van slechts 37 euro.

Let op; deze prijs komt nooit meer terug en vind je alleen op deze pagina.

Ik wens jullie prachtige momenten samen toe, het gaat absoluut een inspirerende tijd worden!

Lieve groetjes,
Marije

Sta samen sterk!

In 8 datenights bouw je samen aan een nóg krachtigere relatie. Zo ontdek je hoe je beiden, los van elkaar, een veerkrachtigere partner wordt. Bovendien word je geïnspireerd op het gebied van communicatie, veiligheid en ontdek je hoe je jezelf en samen nog meer kunt verbinden. Bovendien ontmantel je de oorzaak van elk conflict, zodat je van elk moment samen kunt leren. Bovendien ontwikkel je samen visie voor jullie relatie. Op die manier sta je samen sterk, hebben jullie regie over jullie communicatie en maken jullie zelfbewuste keuzes die jullie relatie versterken.

Meld je nu aan om  samen met veel vreugde en geluk oud te worden!

* Het kan in 8 weken, 8 maanden of langer. Jullie bepalen het tempo. Je hebt een jaar lang toegang tot het programma.

Ben je het zat…?!

Je hebt het goed samen, maar je weet dat er winst te behalen valt. Juist in de ratrace van het leven, merk je af en toe dat jullie het risico lopen om elkaar een beetje uit het oog te verliezen en te belanden in oppervlakkig contact. Het is dan fijner om als jullie samen tijd hebben een serie op te zetten, dan samen aan tafel te zitten voor een goed gesprek. Bij tijd en wijle is het moeilijk om bepaalde thema’s bespreekbaar te maken, omdat je bang bent dat er weer een discussie uit volgt of dat er sprake is van onbegrip. Rondom conflicten is de sfeer niet altijd prettig. Af en toe wordt er iets getriggerd bij jou of jouw partner, waardoor er opeens een onterechte emotionele ontploffing plaatsvindt… hoe kun je jezelf nu verbinden met elkaar? De een voelt zich altijd aangevallen of de ander trekt zich door onzekerheid altijd terug. Jullie hebben het reilen en zeilen van jullie huishouden of gezin goed onder controle, maar er ligt ontwikkelpotentie op het gebied van het delen van gevoelens, behoeftes en verlangens. Alles in je zegt dat je samen meer geluk, spanning en gezelligheid kunt beleven en je weet: NU is de tijd!

Herken je dit?

 • Je merkt dat jullie elkaar soms uit het oog verliezen en belanden in oppervlakkig contact.

 • Het is fijner om als jullie samen tijd hebben een serie op te zetten, dan samen aan tafel te zitten voor een goed gesprek.

 • Jij of je partner vindt het moeilijk om over thema’s te spreken die er écht toe doen.

 • Rondom conflicthantering valt er winst te behalen. Wanneer jullie een conflict hebben, voelt de een zich altijd aangevallen of door onzekerheid trekt iemand zich altijd terug.

 • Jullie hebben het reilen en zeilen van jullie huishouden of gezin goed onder controle, maar er ligt ontwikkelpotentie op het gebied van het delen van gevoelens, behoeftes en verlangens.

 • Af en toe wordt er iets getriggerd bij jou of jouw partner, waardoor er opeens een onterechte emotionele ontploffing plaatsvindt… hoe kun je jezelf nu verbinden met elkaar?

 • Jullie zitten elkaar regelmatig in de haren, waarbij jullie allebei vinden dat je gelijk hebt en het niet lukt tot elkaar te komen.

 • Het gebeurt weleens dat jouw partner een ongemakkelijke grap maakt of jou in het bijzijn van anderen kwetst, je vindt het lastig dit bespreekbaar te maken.

 • Het leven kabbelt voort… je leeft samen, maar je hebt behoefte aan meer geluk, spanning en gezelligheid samen.

Wat gaat de online training Samen Sterk jullie opleveren?

 • Jullie hebben invulling voor zeker 8 fantastische datenights waar jullie nog lang op terug kunnen kijken.

 • Jullie zien de kracht en het ontwikkelpotentieel bij jezelf én de ander, waarin beiden weten hoe je de ander de ruimte kunt geven om zichzelf te ontplooien.

 • Je weet waar en hoe jij het verschil maakt in jullie relatie. Juist door jullie verschillen in te zetten, bouwen jullie aan een sterke(re) relatie!

 • Jullie kunnen dé veiligheid creëren, zodat jullie intimiteit nóg fijner is.

 • Je weet hoe je samen de uitdagingen in het leven aan kunt gaan en hoe je ruimte aan elkaar kunt geven om hiermee om te gaan.

 • Conflicten zijn niet meer de momenten waar je met hoofdpijn aan terug denkt. Je bent in staat om bij een meningsverschil te luisteren naar de ander en nader tot elkaar te komen, zelfs als jullie mening verschillend blijft.

 • Je weet hoe je elkaar kunt ondersteunen en bijstaan, in goede én slechte tijden.

 • Vanuit een duidelijke visie voor jullie relatie, ervaar je meer rust en vertrouwen. De ingrediënten voor een duurzame relatie!

Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten?

Na de aanmelding voor de online training krijg je vanaf 20 februari 2023 direct toegang tot de online training Samen Sterk. Het programma bestaat uit praktische thema’s met korte video’s, opdrachten en een inkijkje in het persoonlijke leven van Marije. Je kunt direct de hele training inzien en in jullie eigen tempo aan de slag.

Neem hieronder een kijkje in de verschillende modules.

 1. Sterke relaties bouw je door sterke mensen
  Vanuit een gezond zelfvertrouwen kun je als individuen samen een sterke relatie bouwen. In deze sessie inspireert Marije je in jouw ontwikkeling tot krachtige partner.
 2. Krachtig communiceren
  Het beginsel van goede communicatie ligt in het kennen en serieus nemen van jouw eigen behoeftes, verlangens en emoties. Tijdens deze sessie neemt Marije jullie mee in krachtige communicatie.
 3. Het fundament van een sterke relatie
  In deze sessie duiken jullie in het begrip veiligheid en verkennen jullie hoe je nóg meer kunt bouwen aan een krachtig fundament voor jullie relatie.
 4. Mijn waarheid, jouw waarheid?!
  Je kunt samen situaties meemaken waarin je nooit jouw gelijk zult halen, maar hoe vind je dan toch de weg terug naar elkaar? Dat is absoluut mogelijk, Marije vertelt jullie hoe dit werkt!
 5. Dek elkaars rug
  Als partners is het gaaf wanneer je elkaars rug kunt dekken en juist van betekenis kunt zijn voor elkaar. Marije neemt je in deze praktische sessie mee in dit krachtige principe.
 6. Goede intimiteit maakt samen sterk
  Als iets jullie relatie kan versterken, dan is dat wel de intimiteit. Tijdens deze sessie neemt Marije jullie mee in een verrijking van seksualiteit en intimiteit.
 7. Vanuit visie ontstaat richting
  Hebben jullie samen wel een nagedacht over jullie visie voor jullie leven samen?! Tijdens deze sessie denken jullie daarover      na en bepalen jullie een actieplan om deze plannen ook te realiseren!
 8. BONUS Valentijnevent
  Klare Liefdestaal organiseerde in 2021 haar eerste online Valentijnevent, laat je inspireren door live muziek en sprekers als Tessa van Olst, Cocky Drost, Jorien Ouweneel en nog meer!

Online training SAMEN STERK

Pak nu deze lanceerkorting als cadeautje en meld je aan voor slechts 37 euro

Let op! Als je deze pagina wegklikt, is de aanbieding weg.

 • 7 Online modules

 • 7 Opdrachten voor een verdiepende datenight

 • 7 Tips voor Samen Sterk

 • Bonus: Replay Valentijnevent